Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odadoz

Ile dziewczyny jestescie w stanie sie nie myc??

Polecane posty

Gość ongreg
Nie dość, że przyjemność dla obu stron to jeszcze zauważyliśmy, że są spore oszczędności na wodzie. Bo ona też w rewanżu wylizuje mi dwudniowy ser spod napleta.

Gość a ja kąpie sie raz na tydzien
choc wlosy myje srednio ze 3 razy w tygodniu... i wystarczy jesli wiekszosc czasu spedzasz w domu i mało wychodzisz...

Gość kokoszka6
osobiście myję się codziennie i nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek lizał by mnie kiedy nie jestem do końca czysta.

Gość gość
Oj fajnie jest jak mi wyliże takiego 3 dniowego śledzia a potem całuje mnie po buzi i nosku.

Gość gość
ja potrafila bym sie niemyc i niezmieniac ubran nawet przez rok dla faceta

Gość dziewczyna09000
chce sprobowac nie myc sie przez 2 tygodnie

Gość gość
Aż mnie skóra nie zacznie piec, czyli nawet kilka miesięcy.

Gość gość
Rzygać się chce jak czytam te ostatnie. Kiedyś była awaria kanalizacji na działce. Kąpałam się pod konewką na dworzu

Gość gość
Ja sie nie myje,poki maz mnie nie nagoni.Nie lubie sie myc,za to on sie ciagle pluska,a pozniej tyle kasy placi sie za wode.

Gość gość
MMMMMMMMMMMMMMMMMMA moja Anecia gdy ja poproszę żeby się nie mylę to mówi ok i pyta się ile dni mam sie nie myc mówię że 9 dni robimy to latem gdy jest powyżej 30 stopni Ona jest bardzo gruba rozwala się cala na luzku i ja zaczynam ucztę liczę jej pachy wypisuje jej pot puzniej pod cyframi dalej brzuch i wszystkie faksy pod brzuchem i pachami zapach kwaśnego potu i zepsutego sera jest zniewalające dalej liczę jej dupkę i o***tu a na końcu jej wielka owłosiona c**e istna centrala rybna i sikalnia a na końcu jej potwornie kwaśne i oleiste oleiste soki z brochy ileż śpi jak i polykam to wszystko tak około klika godzin

Gość gość
Wiadomo że każdy myje się co dzień a nawet 2 razy ,Miałam takie przypadki że mój mąż chciał seksu w ciągu dnia i chciał robić minetkę a ja zawsze mówiłam, że nie bo muszę pod prysznic.A on mi na to ,że chce teraz bez żadnego podmywania.Ja strasznie się czułam w tej sytuacji,ale jak zobaczyłam że jemu to nie przeszkadza a wręcz podnieca to byłam zdziwiona.

Gość gość
Ja lubię seks bez mycia. Jestem wtedy taka wilgotna i rozgrzana. Ale wtedy nie pozwalam na lizanie. Po seksie myję sie zawsze.

Gość gość
myję się przed seksem zawsze ale części intymne myję środkami bezzapachowymi. I tak jestem zwykle tak podniecona, że śluzu nawet po myciu jest dość. A mój chłopak faktycznie lubi mój świeży ale naturalny zapach tam. Więc dlatego bezzapachowymi. Uwielbia moje feromony

Gość gość
Podobno Napoleon napisał do Józefiny. ..nie myj się. ..przybędą za trzy miesiące. ..

Gość gość
zapach sromu gdy ona nie wyciera się po oddaniu moczu... coś cudownego, drogie panie to podnieca facetów i to bardzo, a nie sztuczny zapach.

Gość gość
Potrafię się nie kąpać ze 2 tygodnie, co nie znaczy że się nie myję przez ten czas. https://cutt.ly/ywXd9