Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OJACIEPIERDOLE

kur... minęły prawie 2 tygodnie kiedy mnie zostawiła a ja wciąż cierpie

Polecane posty

Gość OJACIEPIERDOLE

Minęły prawie 2 tygodnie kiedy moja kobieta powiedziała mi, że to już koniec... że nic do mnie nie czuje i że nie chce być już ze mną a ja wciąż 24h o niej myśle... cierpie.. żywy trup dosłownie mam takie chwile słabośći by wziąść telefon, zadzwonić do niej i wyżalić się, że chce nadal z nią byc.. ze tęskno mi za nią itp.. a za chwile przypominam sobie, że to przecież ona mnie rzuciła i nie dlatego, że coś źle zrobiłem tylko dlatego, że ma mnie w dupie i nic do mnie nie czuje... kurwa masakra!!!!!

Gość Módl się
Skąd wiesz, że nic źle nie zrobiłeś. Może od dłuższego czasu coś źle robiłeś? Ciesz się, że powiedziała Ci to wprost, to się rzadko zdarza.

Za jakies pol roku bedziesz do tego zupelnie inaczej podchodzil.

Gość OJACIEPIERDOLE
za pół roku... ? kurwa.... ile to czasu :O ja sie martwie o tym co jest teraz, a nie to co za pol roku bedzie (chociaz i tak uwazam po moich doswiadczeniach ze dopoki nie znajde nowej kobiety to bede o niej myslal i mnie bedzie to bolalo... a znajac moje szczescie to niewiadomo kiedy sie to stanie, mam 22 lat i mialem w calym swoim zyciu tylko dwie kobiety) a to ze zle nic nie zrobilem to wiem.. bo sie nie zmienialem bylem wciaz taki sam, pojechalismy nad morze a ona mi powidziala, ze nic nie czuje kurwaaa jak to boli nawet nie zdajecie sobie sprawy

Stary, daj sobie czas, inaczej nie da sie tego przejsc. Zajmij sie czyms i nie mysl o niej, ona Cie nie kocha i ma prawo ukladac sobie zycie tak jak chce.

Gość OJACIEPIERDOLE
Tak ja wiem, ma prawo.. nie kocha mnie ok rozumiem ale po co ta suka robila mi nadzieje!!! po co to wszystko? po cholere sie ze mna spotykala, uprawiala sex, pisala mile (badzo mile i czułe) słówka, wyjechała ze mna nad morze... po co kurwa mac to wszystko skoro stwierdzila, ze nic do mnie nie czuje?!?!?! czy baby sa nienormalne :O ?

Niestety sa :D Mnie moja tez zwodzila do samego konca i tez nie wiem po kiego to robila... Co innego jak w zwiazku nie uklada sie dobrze od jakiegos czasu a co innego jak to niby wszystko jest ok, codziennie slyszysz mile slowka a potem nagle JEB!

Gość OJACIEPIERDOLE
No właśnie... to mnie najbardziej boli, że było pięknie, zajebiscie i nagle ona mi mówi , że to koniec bo nic do mnie nie poczuła! NOŻ KURWA MAĆ! dosłownie chuj mnie strzela

Poprostu nie wiedza czego chca i tyle, ich sprawa, powodzenia dla ich kolejnego faceta. My zyjemy dalej, nie ta to nastepna, zapomnisz o tym co sie stalo, zobaczysz.