Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria7676567

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość daria7676567

zaczne od początku wpadliśmy z narzeczonym i wiem że moge być w ćiazy to bylo 6 dni temu wiec czekam jeszcze z zrobieniem testu. w ciagu najbliższych dni powinnam dostać okres. ale martwi mnie to ze dzien po stosunku czesto chodze siku i bardzo boli w koncowce jak sikam i od wczoraj widze na papierze plamy krwi...i czuje parcie na pęcherz po tym jak wyjde z lazienki co to moze byc??

Gość dochtora needed
zapalenie pecherza do lekarza ale mi to raz

Gość najwidoczniej masz
jakies problemy z pecherzem. hehe, siedzialas na zimnym kamieniu i wilka dostalas;p

jak po 6 dniach mozna odczowac objawy ciazy, zastanow sie czasem

Gość daria7676567
mam22 lata ale jestem strasznie przewrażliwiona najmniejsza zmiana w organizmie a ja juz jestem pewna ze jednak jestem w ciazy ale skad ta krew? mam pytanie do was od ilu dni po zapłodnieniu pojawiaja sie mdłosci? i po ilu mozna zrobic test?

Gość Poatka
ojeju powiem tak ja byłam w gorszej sytułacji przez 2 miesiące nie mialam okresu byłam pewna że to ciążą mój chłopak był przeszczęśliwy a ja załamana mam tylko 19lat.! byłam glupia bo całą tą ciążę sobie wmówiłam tak naprawde nic z tego.! teraz mam takie obiawy jak ty i mam zapalenie pęcherza lepiej idź do lekarza.!

Gość dziewczyny a co powiecie na to
ze wczoraj rano sikalam krwia?? tez czuje parcie na pecherz, chodze czesto siku i bardzo mnie boli co to moze byc?

To sobie poczytaj trochę o objawach ciąży i o tym kiedy występują i nie wkręcaj sobie bzdur. Jak nie masz książek odpowiednich to nawet wujek google Ci to może wyjaśnić.

Gość dziewczyny a co powiecie na to
odowiecie na moje pytanie?😭

A czy myślisz, że ktoś Cię tu zbada wirtualnie??? To jakieś problemy z pęcherzem mogą być, więc idź jutro do lekarza, a nie zadawaj pytań na kafe.

Gość najwidoczniej masz
Test w dniu spodziewanej miesiaczki. mdlosci nie wiem, ja sama nie mialam ani razu. ale cos kolo 6 tygodnia. w kazdym razie musisz isc do lekarza, bo normalne to nie jest.

Gość wqefrdtyjkl;
mdłości... dopiero po kilku tygodniach. po spodziewanym 1 dniu okresu. ( oczywiście, jeżeli się nie pojawi)