Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz26

czy dziewczyna mnie wrabia w ciąże ?

Polecane posty

Gość łukasz26

sprawa wyglada tak kochalem sie z nia miesiac temu ale ona miala wtedy dni nieplodne i tez bylo zabezpieczenie w postaci prezerwatywy seks przerywany a jej cialo mialo 0 kontaktu ze sperma na 100 % wiec wtedy niemogla zajsc w ciaze tydzien pozniej wyjechala i poznala jakiegos kolesia co po czasie sie dowiedzialem ze jej sie podobal i ona jemu tez i ze byl starszy sporo od niej i mam podejrzenia ze mogla sie z nim przespac ja z nia spalem od tego momentu jakies okolo 12 dni pozniej tez uwazalem i bylem zabezpieczony ale wiadomo zawsze sie niema pewnosci tyle ze szanse by byly male zeby zaszla ale zawsze jakies sa ;/ od naszego stosunku tak w granicach 4-6 dni po powiedziala mi ze robila test ciazowy i wyszedl pozytywny ze byl kolor czerwony ja sie nieznam ale mi cos tu niepasuje ;/ (tak jak mowie po naszym ostatnim stosunku max do tygodnia minelo jak zrobila test a jesli by z nim cos zrobila to od tego czasu minelo by 2 i pol tygodnia) najgorsze jest to ze wyjechala z rodzicami i wroci dopiero za tydzien wiec musze czekac bo chcialbym zeby zrobila test przy mnie i chce isc z nia do ginekologa ale stresu mam ehhhhh

POWTARZASZ SIĘ JESTES NUDNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość łukasz26
latwo ci mowic jak mam taki dylemat i stresu co niemiara ehhhh chcialbym zeby ktos kto sie naprawde zna doradzil co o tym mysli bo kurde stres jest zaje*** jak ktos niemial to niewie ;/

Gość łukasz26
a mi to naprawde niepasuje za dozo jest niejasnosci w tym wszystkim ;/

Gość luska.s
nie masz wyjścia musisz zaczekać aż wróci. Jeśli na teście pojawią się 2 kreseczki pójdź z nią do ginekologa, dowiesz sie który tydzień i wtedy bedziesz wiedzieć więcej

Gość gość
To zależy od tego czy twoja dziewczyna ma regularne okresy :) jeśli tak to się dowiedz co ile dni miała cykle :) łatwo wyliczysz potencjalne zapłodnienie, jeśli nieregularne to masz pecha, bo to już jest loteria, no i jeszcze gin może określić wiek ciąży, ale też nie do końca dokładnie :)

Gość faceciku, imitacjo mężczyzny
nie wiesz że jak się współżyje, to z tego mogą być dzieci?????????? Wsadzałeś chętnie, a teraz to ona "cie wrabia" ? Dupek jesteś i tyle.

Gość łukasz nie daj się
tu jest Twój wcześniejszy temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4570367 Dziewczyna ewidentnie wrabia Cię w dziecko. Łukasz nie bądź jeleniem i nie daj się - to nie jest Twoje dziecko. Ja bym pozegnała taką dziewczyną - raz że nie jest wierna, a dwa to kłamczucha. Jeśli jest w ciąży to na pewno nie z Tobą, przykro mi.

Gość łukasz26
ja teraz to juz napewno niechce z nia byc ale wyjasnic sie musi co jest i wgl bo dac sie wrobic niedam jestem odpowiedzialny i jesli by to bylo moje to na 100 procent przyznam sie i niebede sie wykrecal ale mi tu naprawde niepasuje zabardzo to wszystko a na cale zycie na nieswojego dzieciaka niechce sie godzic to normalne

Gość prosta sprawa jak dla mnie
jak dziecko się urodzi zrób test i wtedy będziesz miał pewność.

Gość łukasz26
nooo tyle to wiem 9 miesiecy stresu ;/

Gość ddd123
zrób test na ojcostwo i będziesz miał spokój