Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A Trum trum trum

Tytuł filmu.

Polecane posty

Gość A Trum trum trum

.Czy jest ktos na kafe kto zna tytuły tych filmów? A wiec: 1.pewne małzenstwo straciło 6-letniego syna. Pewien doktor zaoferował im ze stworzy klon tego dziecka. Doktorek dal temu chlopcowi komorki swego syna ktory takze zmarl.jego syn zabil swoja matke i wogole dziwny byl. Dziecko tego malzenstwa gdy konczy 6 lat tez probuje zabic matke. 2. Akcja toczy sie w akademiku. Starsze dziewczyny maja taki obyczaj zamykania nowych na noc w trumnie. Dawniej zamknely tam taka dziewczyne :zamkły ja w trumnie a rano po otwarciu okazalo sie ze ona nie zyje(wygladala tak jak trup). Lecz ona zyła a te dziewczyny zakopaly ja żywcem. Dziewczyna powraca w jako nowa uczennica i pod koniec filmu probuje zabic te dziewczyny ktore ja zabily. Zna ktos? Z góry dziękuję

Pierwszy to nie sztuczna inteligencja :P Tam był robot, a ich syn był tylko chory, z tego co pamiętam żył :) I oni mieli po wiecej niż 6 lat

ten pierwszy to widziałam niedawno w tv, ale teraz nie moge sobie tytułu przypomniec...a drugi tez wygląda ciekawie ;)

Gość Pomarańczowa Mary
Pierwszy to Godsend, a drugiego nie znam niestety:)

Pierwszy oglądałam. Drugi też, albo czytałam książkę, na podstawie której napisano do niego scenariusz. Ale tytułów nie potrafię sobie przypomnieć.