Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chicikitaa

Gdzie podziali się prawdziwi mężczyźni ?

Polecane posty

Gość chicikitaa

na starych filmach mozna ogladac prawdziwych, odwaznych ,zaradnych zyciowo, potrafili sie opiekowac kobieta, stawiali na swoje ,ale umieli isc na kompromis , jak slucham mojej babci to sie zastanawiam co sie stalo ? Teraz mamy same meskie cipki , jęcza na takich forach jak to , zero honoru , dziewcyna rzuci takiego to on płacze i sie rzucaja pod pociag - Kasa , seks, super autka, i tak w kolko ... chyba zostane lesbijką

Gość chicikitaa
odezwał się prawdziwy men :o

Gość TH is IT NP
A gdzie są prawdziwe kobiety które się nie puszczają i opiekują się domem ?

Gość Hank
Wtedy priorytety były inne i to wiedzieli zarówno mężczyźni jak i kobiety. Teraz kobietom imponuje to ilu masz znajmoych na nk i fb, jakim autem jeździsz i ile zarabiasz. Są to rzeczy które dawniej kobiet nie obchodziły tak bardzo jak teraz a przez to własnie dzisiejsi mężczyźni mają kompleksy albowiem wszystko zmierza ku temu, że jeśli masz 25 lat i wciąż nie jesteś ustawiony - jesteś nikim.

Gość Pupciaan
Dzisiaj mało jest prawdziwych facetów. Moda na "bananizm" i materializm większość pochłonił. Podkreślam większosć. Bądz sobią i nie idz za tą debilną modą ;)

Gość Trochę stereotypami żyjesz
ten prawdziwy mężczyzna o wiele częściej stosował wobec kobiety oraz dzieci przemoc,była to niejako norma kulturowa. A zjawiska,które opisałaś wynikają po prostu z tego,że ludziom odpieprza z powodu tego,że jest im obiektywnie rzecz biorąc za dobrze.

Gość Ja wyrze swoja opinie
Kiedys nie bylo mediow, kiedys zylo sie inaczej, teraz z winy prograowania spolecznego i faceci i kobiety sa zupelnie inni. Tak juz jest po prostu. Kazdy est orawdziwy kazdy jest soba. Jaki bylby swiat gdyby wszyscy spelniali jakies idotyczne normy ? NUDNY.

Ludziom odwala,jeżeli kujon klasowy rozbawia innych zgrywając playboya w pubie, zamiast po prostu zapoznać się z podobną sobie kujonką. Jeżeli ktoś żali się w internecie jakie to wredne są kobiety,że lecą na kasą,zamiast po prostu poszukać dziewczyny w swojej lidze i nie pomyśli,że nie zawsze lecą ściśle na kasę,ale np. na to,że są z podobnych sobie rodzin z pewnymi trendami spolecznymi jest coś nie tak.Ludzie pchają się na siłę w kompletnie nieswoje sytuacje,nie potrafią docenić idealnych dla siebie i do tego jeszcze powodowani zawiścią biją pianę często na temat cudzego życia, zamiast zając się swoim.

Masz racje, ja jestem np. bardzo wrazliwy i znalazlem dziewczyne, ktora rowniez jest wrazliwa, jest mi z nia cudownie, jest kochana i nie leci na kase, jest tez bardzo inteligentna.

Ludziom jest za dobrze i im odbija, nawet tym którym obiektywnie wiedzie się gorzej niż reszcie. A jak szukasz takiego prawdziwego mężczyzny to poszukaj na stronach o Chrześcijańskiej Dyscyplinie Domowej, są to strony założone przez amerykańskich fanatyków religijnych propagujacych XIX wieczny styl zycia,w którym mężczyzna ma pełnię władzę w domu,a kobieta na równi z dziecmi jest karana laniem. Może tam jakiś najprawdziwszy mężczyzna się znajdzie.

Gość Hank
A co to znaczy "w nie swojej lidze"? Jakąś segregację wprowadzamy; dla jednych nektar a dla innych ochłapy? A panny lecą na kasę bo kretyn jeden z drugim uważa, że ją sobie kupi. Taką najlepiej zerżnąć i na kopach wywalić rankiem dnia nastepnego.

Ludziom odwala,jeżeli kujon klasowy rozbawia innych zgrywając playboya w pubie, zamiast po prostu zapoznać się z podobną sobie kujonką. Jeżeli ktoś żali się w internecie jakie to wredne są kobiety,że lecą na kasą,zamiast po prostu poszukać dziewczyny w swojej lidze i nie pomyśli,że nie zawsze lecą ściśle na kasę,ale np. na to,że są z podobnych sobie rodzin z pewnymi trendami spolecznymi jest coś nie tak.Ludzie pchają się na siłę w kompletnie nieswoje sytuacje,nie potrafią docenić idealnych dla siebie i do tego jeszcze powodowani zawiścią biją pianę często na temat cudzego życia, zamiast zając się swoim. I to nie chodzi o to,ze ten kujon kogoś wyrwał,tylko ośmiesza się wręcz strasznie.

Hank Ale tu nie chodzi o ochlap. Jesli Jestes wrazliwy to nie szukaj sexbomby niie wiedzacej co to wrazliwosc, bo Cie skrzywdzi, a jesli nie Jestes to nie szukaj kobiety wrazliwej, bo skrzywdzisz dobre serce.

A co to znaczy "w nie swojej lidze"? Jakąś segregację wprowadzamy; dla jednych nektar a dla innych ochłapy? A panny lecą na kasę bo kretyn jeden z drugim uważa, że ją sobie kupi. Taką najlepiej zerżnąć i na kopach wywalić rankiem dnia nastepnego. Ja nie wprowadzam żadnej segregacji,ale ludzie się po prostu różnią od siebie, wieloma kwestiami, i nie pewnych światów nie da się połączyć. Ja nie nikogo nie segreguję,ja tylko się śmieję w wolnej chwili z tych,którzy uroili sobie,że się zwiążą z dziewczyną z nie wojej ligi, a potem żalą się,że wszystkie kobiety lecą na kasę i jakie te baby wredne. A pieniądze to nie jest tylko zerżnięcie kobiety ( chyba,że w jakimś menelskim środowisku się obracasz ) ale utrzymanie wspólnie założonej rodziny. Poza tym ty sam segregujesz,nazywając jedne nektarem a inne ochłapami.

I naprawde chamsko je posegregowałeś,wiele kobiet nie jest samych w sobie super laskami, ale po odpowiednim zadbaniu o seksapil,potrafią być seksowne.

Gość Coś kiepski z ciebie specjalis
od związków bo rady niczym z Cosmo wzięte gdzie czarno na białym pisze, że jest wielu świetnych facetów ale wiekszość z nich nie ma zawodu który brzmi poważnie, pieniędzy ani fajnego auta więc trzeba przebierać. Co się mnie tyczy to zawsze szukałem tych zwykłych, szarych myszek co blade jak ściana z nieułożoną fryzurą jedzą samotnie kanapkę w bibliotece uczelni. Takich koszy jakie otrzymałem od nich to ja nikomu nie życzę. Uczucie nie podlega logice więc twoja pisanina o tym kto z kim powinien sie wiązać jest śmieszna żeby nie powiedzieć - nic nie warta

Gość Módl się
"stawiali na swoje ,ale umieli isc na kompromis" - albo ktoś stawia na swoim albo idzie na kompromis

Coś kiepski z ciebie specjalis Skoro szukasz zwyklych to szukaj, nie przejmuj sie oszai. Ja tez je dostawalem, a teraz jestem ze wspaniala kochana dziewczyna.

Jesli Jestes wrazliwy to nie szukaj sexbomby niie wiedzacej co to wrazliwosc, bo Cie skrzywdzi to że dziewczyna nie wygląda jak sexbomba nie oznacza, że nie jest wredną suką

to że dziewczyna nie wygląda jak sexbomba nie oznacza, że nie jest wredną suką Wiem, ale to nie znaczy, ze nalezy zakladac, ze jest. Ja sie troche balem zwiazku, ale okazalo sie, ze oja dziewczyna jest wspaniala, dobrze wychowana i po prostu kochana.

Otrzymałeś te kosze bo tym szarym myszkom też pewnie odbiło ( wszystkim to czemu nie im ) i czekają na księcia w białym cadilacu.

Gość Hank
Kombinujecie jak koń pod górę. Jak się facet dziewczynie spodoba a ona jemu to tę całą teorię można będzie do sracza wsadzić i podpalić. Niech kazdy próbuje ile ma sił.

Odp.brzmi:dawno wymarli,złapali się na dzieciaka,siedzą z mamami w kapciach przy TV,zapijają się...

Ale jeżeli on na dluższa metę się jej nie podoba,bo jest właśnie z tej rodziny,a potem idzie do netu jęczeć,że te wredne baby lecą na kasę,to już jest coś nie tak.

Tzn. ja mu nie bronię tak postępować,niech każdy robi co chce, ale mam prawo się z tego śmiać.

Gość Hank
No i co z tego, że jęczy? Jak się nie podoba to czy to tylko jego wina? Faceci są o wiele bardziej tolerancyjni dla kobiet niż one dla nas. Niech każdy próbuje z takimi które im się podobają.

Jestem ciekaw ilu tutaj jest w stalych związkach małżeńskich a nie partnerskich??

Gość Hank
Dla ciebie to chyba istnieją tylko dwa rodzaje kobiet: dyskotekowe kurwiszony z cyckami na wierzchu i zabiedzone szare myszki mające każdy możliwy kompleks. Ja natomiast mam prawo się zaśmiac z mojej koleżanki na studiach dla której byłem za kiepski a która po zakonczeniu nauki pojechała do Londynu, znalazła sobie jakiegoś smolucha co w czasie gdy mieszkała z nim zrobił jej dziecko a potem zniknął :D Wtedy sobie o mnie przypomniała jak ją rodzice z domu wyrzucali i sie pieniązki konczyły. Ale dostała ode mnie takiego kopniaka, że raczej nie odezwie się kolejny raz.