Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mnie nie chce

kazdy facet mnie olewa..dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość nikt mnie nie chce

mam 28 lat i zero zwiazkow na koncie:o kazdy facet ktory mi sie podoba albo jest zajety albo chce mnie szybko zaciagnac do l ozka...obmacuje juz na 1 spotkaniu, wysluchuje tez "glupich'tekstow jego kolegow, albo sam mowi ze chodzi mu tylko o seks dlaczego tak mam? nie narzucam sie, jestem niesmiala spokojna osoba...lubie sobie potanczyc nie wiem moze moj taniec przyciaga takich typow?:o nie ubieram sie wyzywajaco, nawet sie nie maluje wiec o co chodzi?:O

Gość może jesteś gruba albo brzydka
??

Gość nikt mnie nie chce
nie jestem gruba, mam 172cm wzrostu, waga 60kg brzydka tez nie jestem..bo gdyby tak bylo nikt by na mnie nie zwracal uwagi:P do slicznotek sie nie zaliczam trudno mi siebei ocenic, ot zwykla normalna

Pogódź się z tym, że teraz mężczyźni są świadomi tego, że jesteście gówno warte. Zasługujecie tylko na to żeby was postrzegać jako coś, co ma ciepłą dziurę i automatyczne ssanie.

Gość więc jesteś przeciętna
czyli nudna i masz odpowiedź

Gość nikt mnie nie chce
:O

Taaa dominik,wy jestescie warci wszystkie pieniądze świata:D Wez się chlopie puknij:P Autorko,trafiasz na miernoty,chłam.Spotkasz właściwego,zobaczysz.Dużo kobiet nie ma szczęścia,ale TAKICH CHODZI SETKI TERAZ PO ZIEMI:czyt:takie coś nosi ta ziemia:(

Gość nikt mnie nie chce
:( no jestem zalamana:(dlaczego mam pecha?

20 pstry dzieciak u mamusi kątem 25-28 lat-zajęty 30-35 lat zajęty,żonaty, sfrustrowany rozwodnik 40-stary kawaler (dziwak)lub potrójny rozwodnik bez pracy lub łążący na dzieciaki różnych kobiet Tych jeszcze ostalych wodzą za nos pazerne laski,a oni biedactwa tak są ograniczeni,że im nie odmówią:D Ty się nie narzucasz,więc tak jest.Glowa do góry!Bez nich lepiej,mówię Ci!:)

dminik,wy jesteście tylko tego świadomi,co macie w majtach:D A często nic nie macie:D:P

Gość anuuus
a ja mam 25 lat i podobnie, tez czasami sie zastanawiam czemu tak jest- bo niby facetom sie podobam ale jesli juz komus na mnie zaczyna zalezec to albo zupelnie nie jest w moim typie albo za bardzo sie narzuca i chce cos na sile. A teraz wlasnie wiekszosc tylko by chcialo zaciagnac dziewczyne do lozka:/

Gość banda ruchaczy
ja zauwazylam ze laski ktore sie narzucaja,wchodza od razu dolozka maja facetow i zakladaja z nimi rodziny..kurestwo w cenie teraz:o

A myslicie,dziewczyny,że jak się kogoś ma to tak różówo??Wtedy dopiero są nerwy,bo to bo tamto.Na początki tylko jest fiu,fiu. To nie sielanka.Facetom odbija,chyba nie muszę pisać dogłębniej:)

Gość anuuus
ale bez faceta tez zle

banda racja,takie idą na całość.Ja też będąc jeszcze studentką mialam taki przykład na podst."najlepszej" koleżanki z pot.piaskownicy:)W zasadzie "zaopiekowała"się moim przyszłym:) Bo ja nie mogłam,studia w innym mieście,a ona miała czas była na miejscu,latała za nim jak opętana,potem nawet i matka jej zaczęła i ojciec.Długo by pisać.A on zachował się jak ciele,dał się ...:D Ale nic na siłę:teraz im współczuję dwoje dzieci autystycznych,ona załamana.Taki ma los dziewcze.

Gość nikt mnie nie chce
i cale zycie mam byc sama?:O dzieki nie chce juz

Greace* Jesteśmy świadomi swojej wartości. Nie po to tyle od siebie dajemy, nie po to harujemy jak woły, żeby jakaś głupia kobieta wyssała z nas wszystko co mamy i porzuciła.

dominik-nie wszystkie takie jesteśmy!Nie wrzucaj nas do jednego wora.Jak macie odwagę wiązać się z takimi co tylko mają to co kobieta mieć powinna:),to się nie dziwcie!Są cwaniary,owszem i tylko czekają na faceta z czymś.Ale ja jestem żywym przykładem,3 facet i nie ma nawet wlasnego kąta!I powiedziałam,dość.

Gość nikt mnie nie chce
ale co ja robie zle nie ma juz porzadnych facetow?

Gość nikt mnie nie chce
I powiedziałam,dość. ---> tzn?

Tutaj jest inny aspekt sprawy kochana.:( Nie podrywajcie mężczyzn już są do tego nauczemi) Poza tym zwiazki przedmałżeńsko--partnerskie.Jeśli na takie"wygody" większość kobiet bedzie zezwalać to takie anomalne sytuacje będą stale wystepować:O

Do nikt mnie nie chce:a skąd wiesz,że będziesz całe życie sama?Czyżby wróżka anna aniela maczała w tym palce? Ale poważnie:dziewczyno,będzie miał być to i spotkasz takiego.Moja babcia zawsze mówiła,radziła:"jak mieć byle kogo,to lepiej wcale",a miała nie byle dziadka:)

Gość nikt mnie nie chce
ale ja ich nie podrywalam , to oni zaczynalii szybko konczyli znajomosc:o

Gość nikt mnie nie chce
greace bo juz nie wierze ze to sie zmieni:o

Dość to znaczy dość,olewam ich i mi nie zależy.teraz odkrywam uroki samej.Nawet w ten week.raz skłamałam,że mnie nie ma,wyjeżżam w siną dal:D po to ,żeby się z nim nie wiedzieć:)

Gość Porządni faceci istnieją
Siedzą w piątkowy wieczór domu z kubkiem herbaty w ręku, książką lub klawiaturą bo byli 'mili ale nudni'. Zresztą jak się szuka faceta po imprezach to takie skutki.

Gość nikt mnie nie chce
nie szukam po imprezach, to byly spotkania w gronie znajomych , domowki,i imprezy wsrod ;swoich"...

Gość nikt mnie nie chce
nie znalam wszystkich, czesto jakis znajomy przyprowadzil kolege i tak sie poznawalismy:O

Im bardziej będziesz chciała,tym bardziej go nie poznasz.Ja jak się wcześniej super starałam to nic nie było,teraz jak mam ich w d...to jakby z ziemi wynurzali się.A mi się nie chce. Nie rób nic sama pierwsza(nie dla nich)jak będzie ten właściwy SAM Cię zdobędzie.Spotykałaś cwaniaczków,bo myślą,że wszystkie laski polecą do łoża:D nainiaczki:)Bądz sobą,szanuj się dalej.

nikt mnie nie chce -- dystansu nie zawadzi do kawalera ekspresowego.Jeśli taki jedyny argument pozostal przyszłemu marzycielowi łóżkowemu to poprostu daj mu kosza.Może doceni i zacznie głową myśleć a nie interesem.:D