Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka99

bez welonu-co więc z oczepinami?

Polecane posty

chce isc do slubu bez welonu.po prostu mnie sie nie podoba. ale nie wiem co z oczepinami? czym rzucac jeśli nie welonem? podwiazka odpada.

Gość kaia21
mozesz rzucic bukiet. Bylam na takim weselu i wszystkim sie podobalo. A bukiet ja zlapalam :-) i teraz wychodze za maz :-)) Powodzenia

Gość LALITHA
a po ci te wsiowe zabawy w oczepiny? i jeszcze macanie po kolanach, pompowanie balonu itp. chamskie gry? to takie - wieśniacze....

no tez tak myslalam:)tylko sie boje ze ktos w glowe dostanie:D bo jakby nie bylo to te bukiety sa ''porzadne'':D kolezanka mówila ze na jakis weselu panna mloda rzucala ozdoba z wlosów.ale ja bede miec tylko żywy kwiat wiec odpada

przynajmniej u mnie choc bylam na takich weseleach ze te oczepiny to po prostu żenada..

U nas po prostu nie było oczepin, które też zresztą mi się nie podobają. Możesz też kupić jakiś welon na allegro za 20 zł i nim rzucać.

Gość nie masz welonu
kwiatek we włosach żywy więc może sama się rzuć na oczepiny?? Zawsze to coś nowego :)

Gość nie masz welonu
Wiem, ewentualnie możesz rzucić panem młodym :P Tez niezła rozrywka

Gość narzeczonaa
proponuje majtkami

Gość nie chcę być złośliwa
a ja proponuję bukietem, jakimś welonikiem na akllegro są takie symboliczne i tanie, albo po prostu w ogóle nie mieć oczepin, byłam na kilku takich weselach bez nich i nikt nie ucierpiał ;)

Najlepiej bukietem. :) Możesz poprosić panią florystkę o zrobienie mini wersji twojego bukietu do rzucania, nie będziesz się bała, że kogoś uderzysz i będziesz mogła zachować swój bukiet. :)