Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania17

ciąża? Prosze pomozcie

Polecane posty

Gość Niania17

Witam. Biore tabletki jak dotad nigdy o nich nie zapomnialam. Wczoraj tzn w nocy uprawialam seks z moim skarbem i dzis zamiast o 10 tak jak zwykle wziazc tabletke to wzielam o 14 bo zapomnialam popraostu bylam na zakupach i ich nie wzielam ze soba. czy jest mozliwosc ciazy??

Ja brałam tabletki o 8 rano, zawsze, żadnej nie zapomnialam a po 1. opak. i tak w ciąże zaszłam, dzisiaj juz 16 tc:) ale chyba nieee:)

Gość Niania17
tak sie tym zestresowalam ze az mnie brzuch boli. Zawsze je mialam przy sobie a tu tak dzis wyszlo no :/

Gość Niania17
Nawet juz myslalam o tabletce "po" ale to chyba bez sensu, ale sie boje nie jestem gotowa jeszcze na dziecko .

Nie stresuj się, ja zaszlam bo lekarz mi nie powiedział, że do 2 miesiaca brania trzeba sie dodatkowo zabezpieczać a na opak ze do 7 dni:)

A apropo ciąży to ja tez gotowa nie byłam (17 lat mam) a teraz jestem najszczesliwsza osoba na swiecie! CIĄŻA TO NIC STRASZNEGO!!!!!!!!

Gość Niania17
Kocham dzieci chce miec ale nie teraz dziecko to obowiazek i wydatek. Jak sobie poradzilas ze szkola i z tym wszystkim ??

Nie minęło nawet 12 h, możesz być spokojna. W organizmie jest wystarczająca ilość hormonów, aby nie dopuścić do owulacji. Oczywiście takie opóźnienia nie mogą zdarzać się często.

Nie minęło nawet 12 h, możesz być spokojna. W organizmie jest wystarczająca ilość hormonów, aby nie dopuścić do owulacji. Oczywiście takie opóźnienia nie mogą zdarzać się często.

Gość Niania17
mysle ze bede troche spokojniejsza po tym co piszecie, lecz strach jest ach te baby i bujna wyobraznia :)

Jak sobie poradziłam? Chłopak Mieszka u mnie ma prace(20l) mieszkamy u moich rodzicow. Mogę na nich liczyc, a szkoła? Mam zamiar ją skonczyc, nauczyciele poinformowani, poród mi wypada na ferie zimowe, nie mam sie czym martwic, wszystko mam, rodzice z własnej woli nam bardzo pomagają:)

Gość ggtt
ja zapomniałam dwóch tabletek z pierwszego tyg. i w ciąży nie jestem....to tym bardziej ty nie będziesz po 4 godzinnym spóźnieniu...

Gość Niania17
qazxswedcvfr - mialas szczescie ze sie tak wszystko idealnie ulozylo :)

Ogromne szczęście, naprawdę, teraz siedzę i płakac mi się chce ze szczęscia:) Jest super, z nikim bym sie za życia( nawet te najlepsze) nie zamienila!

Gość Niania17
ale nie kazdy ma takie szczescie, niestety ...

No ja byłam strasznie zaskoczona reakcją rodzicow- myślałam, że mnie z domu wyrzucą będą dogryzać a to oni mi łzy ocierali jak im o tym mówiłam:) A ty kochana ile masz lat?

Gość Niania17
Ja mam 17 lat. Masz wspanialych rodzicow.

Hehehe, nic się nie martw, ciaża ci "nie grozi" :) Ale jak byś kiedyś wpadła, to pamiętaj, że to największe szczęscie jakie może cię spotkać:)

Gość Niania17
no juz sie troszke mniej martwie ... dzieki za rady :)

Gość Niania17
Dziś znow sie martwie ehh...boje sie ze przez to 4 godzinne opoznienie moze cos z tego byc. Schizuje.