Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale kac!!

Kacyk

Polecane posty

Gość Ale kac!!

Macie jakies sposoby na kaca zeby mnie glowa przestala bolec? wczoraj troszke zabalowalem i dzis glowka boli ;p

ojj przecież są sposoby żeby uniknąć kaca :) no ale teraz już musisz tylko dużo pić dużo wody, najlepiej z jakąś witaminką C, np z cytryną :) i wyśpij się porządnie, niech ten kac minie!

właśnie, przecież od razu go lepiej zapobiec niż późenij myśleć i męczyć się jak go się pozbyć :)

no właśnie właśnie, czyli kolejny wątek poruszający tematykę 2kc:) wyczytałam tu na tym forum że działa, spróbowałam raz i drugi i się potwierdziło:) czekam na jakieś inne wskazówki;P:P choć nie ukrywam że na razie mi z tą jedną ok:)

no ja podobnie. W sumie za duzo razy nie probowalem ale nie powiem jakis tam efekt był

ja dzisiaj spróbuję i zobaczę czy i na mnie tak dobrze zadziała:) ale moja koleżanka mówiła, że na nią to działa więc pewnie i na mnie też :]

no łykasz 2-3 tabletki 2kc w trakcie picia i unikasz kaca :) czytałam i słyszałam że dzięki temu unika się kacu:]

z tym 2kc to jest tak że faktycznie działa i nie jest wcale ściemą, wiem bo sama nie wierzyłam,

noo teraz to jestem całkowicie pewna co do 2kc- tyle co ja dzięki niemu uniknęłam tych okropnych bólów głowy to naprawdę szok:)

Gość Żeberko
Kac nie jest tak dotkliwy,jak się przy wódce nie pali. Wyczaiłam różnicę, bo od lutego nie palę.

Ewa - sie cieszę razem z Tobą:) dobrze wiedzieć że takie cos jest;P a co do palenia, tez coś o tym wiem, bo czasem jak popiłam i zapaliłam to rano masakra...trzy razy bardziej chyba kac doskwiera!!

Gość drewniana gąsienica
Kac to nic innego jak zatrucie alkoholowe. przedawkujesz to później płaczesz. Nie ma nic na kaca tylko można trochę złagodzić skutki.

oj tam oj tam, trzeba do tego podejść trochę inaczej. Da się zapobiec kocowi, niekoniecznie trzeba go tylko łagodzić. Nalezy tylko znaleźć dla siebie najlepszy na to sposób! :)

Gość mariona_s
wiadomo że jak juz kac jest to trzeba go po prostu przezyc i rady na to nie ma, ale z 2kc go nie ma i o to w tym głównie chodzi

Potwierdzam - 2kc pomaga, trzeba tylko stosować go w odpowiedni sposób, tj. w trakcie picia. Od pewnego czasu biorę go na kazda impreze.

@Żeberko Ja mam tak samo, jak piję i palę to kac dwa razy większy! I głowa boli strasznie.

Gość hbj
na kaca dobra jest jakaś ciepła, tłusta zupa. Np rosół. Dobrze stawia na nogi. Na ból głowy biorę 2 tableki np. apap i ból ustępuje. Ale uczucie ogólnego rozbicia, problemy ze skupieniem się trzeba przespać/przeczekać. Dobre jest też "na kaca najlepsza praca"

no tak, jak już kac jest, to rzeczywiście tylko rosołek, dużo wody i snu:) Mądry Polak po szkodzie, jak się w trakcie picia wezmie 2kc to nie ma kac na drugi dzień, ale kto tam o tym mysli hahahahah

Gość gimigimigimi
NAJLEPSZE JEST NA KACA, POWIETRZE Z POMPKI DO MATERECA.

zielona herbatka z cukrem działa cuda :) podobnie jest z colą i kefirem. a w ogóle to najlepiej zapobiegać i po prostu mniej pić i nie mieszać trunków ;)

A ja kefiru na kacu jakoś nie mogę, odrzuca mnie. Co innego rosołek albo żurek, czy nawet inna ciepła zupka :)

Gość krokusek111
pic trzeba umieć umieć z głową to po pierwsze, a poza tym liczy sie tez ruch, to co sie je i czym przepija, poza tym 2kc tez dodatkowo pomaga

Dokladnie, jak ktos pije jak głupi to nic nie pomoże. Ja zawsze staram się uważac, jak juz dochodze do punktu kiedy nie jest ze mna dobrze, to po prostu przerywam picie. Dodatkowo biore tez to 2kc co by kaca nie bylo. I zwykle nie ma :)

Gość aniołek12345
gryzelda - dzięki za info, twoj post odmienił moje zycie..

Gość katerina881
wspominany 2kc ale w drinku z wódką -super sprawa