Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.julian_

Gdzie można poznać fają dziewczynę?

Polecane posty

Gość mr.julian_
Nieźle mnie przestraszyłaś. Prawdopodobieństwo tego, że zgadniesz było nieduże a jednak. Jestem z Polesia, a Ty?

Gość NEIN
Przeprowadziłam się z Śródmieścia ok. 5km pod Łódź. W Łodzi jestem prawie codziennie, a w roku szkolnym to wiesz, do szkoły. Jestem w liceum.

Gość mr.julian_
Acha. Ja już pracuje, w w śródmieściu z resztą.

Gość NEIN
Serio idź do Manufaktury:) Tylko uważaj na galerianki, bo nawet nie zauważysz, a tu... Ty masz 21 lat?

Gość mr.julian_
Tak 21. W manufakturze są galerianki? Nie pomyślałbym, wydawało mi się że nie ma. No nie wiem, może masz rację.

Gość mr.julian_
A na tym bilardzie to czasem niezłe drechy przesiadują. Grałem tam z kumplem i chcieli od nas kase to wysłali taką laske żeby jej "pożyczyć".

Gość NEIN
Nie wiem czy są, pewnie tak. Ok, misja załatwiona:) Pierwszego fajnego Łodzianina wysłałam na podryw do Manu. Powiedz kolegom żeby tam chodzili, oni niech powiedzą swoim usw. A ja powiem koleżankom usw. Pewnie nie pierwsza wpadłam na ten pomysł, więc już niedługo Manufaktura będzie pełna fajnych dziewczyn i facetów:D Łodzianie, dziękujcie:)

Gość NEIN
Nie wiem, ja nie umiem grać w bilard. Ale kiedyś szłam Piotrkowską (wracałam z zakupów z Manu) i jakaś cyganka mnie uszczypnęła, bo nie chciałam oddać jej kasy. Co z tego, że i tak już nic nie miałam

Gość mr.julian_
Ok, powiem kolegom, ciekawe co wyjdzie z twojego eksperymentu, mam nadzieję, że coś fajnego ;)

Polecam poczytać najpierw troszkę i przygotować się do tematu...ostatnio czytałam kilka ciekawych felietonów na : www.seksualnepozycje.pl/mezczyzna/jak-poderwac-dziewczyne-poradnik-cz-1 nie tylko o podrywaniu i muszę powiedzieć że jestem zachwycona.

Ja swojego chłopaka poznałam na forum uwo.pl. Razem szukaliśmy odpowiedzi jak poderwać płeć przeciwną i się zgadaliśmy razem :) Polecam to forum :)

Gość grty66
Moi dotychczasowi znajomi odzywają się do mnie tylko jak czegoś potrzebują. Mam już tego dosyć. Chcę poznać prawdziwych przyjaciół oraz drugą połówkę. Może na tym portalu mi się uda? Warto spróbować. Polecam portal randkowy www.chcepoznac.pl. Może inni zakładają tam konta właśnie w takim celu.

Gość gość
nie ma fajnych dziewczyny sprawdzone i potwierdzone

Gość gość
a czemu nie spróbujesz na portalu randkowym? wiem, ze ludzie mają mieszane uczucia co do nich, bo ludzie tu sa różni...ale ja w ten sposób własnie poznałem cudowną kobietę. Od 2 lat prawie jesteśmy razem, uzupełniamy się nawzajem...taka jest moja historia. a poznałem ja tu https://www.randki24.pl/kobiety/mazowieckie/warszawa/