Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ina.

normalni samotni na kaffe (35-45 lat)

Polecane posty

Ha ha, tak na trawienie popijam. Też cieszę się z soboty, jutro nic nie trzeba robić, tylko można ! Toż to szok :) Co robisz, jak nic nie robisz? Lubię jak mnie śledzisz. A u mnie będzie dziś zimno!!

To miło z Twojej strony, rozpływam się :D A na Ciebie już dawno czekają tamte szpileczki :) O futrze nie wspomnę. :)

Goście mi się zbliżają, będę musiał się zaraz odlepić. :P Jak to będą dobrzy goście to później się odezwę :)

Rodzina, wiesz.. Też to uwielbiam o tej porze, jak nie ma nawet kto skoczyć po jakieś zakupy bo wino było dobre. :)

mam zaległości znów nic nie czytałam,wróciłam i marzę o łóżeczku . Dobranoc więc :) pozdrawiam i wszystkim

Aloha oe, setka. A jest utwór o takim tytule, zespół Goombay Dance Band nagrał kiedyś parę takich pacyficznych utworów z szumem oceanu w tle. Chyba ich największym przebojem było Sun of Jamaika :) Oglądasz a.salon? A może i szkło.k?

Ona tej kawy to chyba beczkę parzy :) Ale mam i ja chęć, idę po kubas rozpieszczalnej z mlekiem.

Wiesz, ten kielich, wydłużone naczynie :), tulipanowaty, :P , jakby zachęcający do konsumpcji :P Jako facetowi którym to zwykle wszystko kojarzy się z, taki tulipan to spoko, zwłaszcza jak go odwrócić :) Chyba, że nic nie kapuję, co u samców przecież normalne :P Teraz idę jeść, Ina wykonała mi apetyt i nie mogę się powstrzymać.

No bo ona poszła do kuchni, a facet prosta istota jest wrażliwy na słowa -kuchnia, butelka, wyrko, kanapa, pilot od telewizora i każde z nich pobudza go do życia:) A jak, ho ho, akurat mam świeżą dostawę i dużo, prosto z kurnika od dobrze karmionych swojskich kur. Nie moich, ale jak ktoś ma ochotę na normalne jajko nie musi od razu stawiać kurnika:P. Wystarczy mieszkać blisko kogoś, kto hoduje dla siebie i ma nadwyżki. :)

Ina zaparzyłaś już? Bo już ten kot do cna tą owcę oskubał z wełny:P

Hejka hejka. Mal, ale za to, mimo swoich wad kochamy Was, uwielbiamy, stawiamy na piedestale, jesteście dla nas natchnieniem, symbolem wyższych idei, piękna... Nie możecie czasem potolerować trochę naszych słabości? Przecież to one są waszą siłom :P

dobranoc 🖐️ ostatnio tu goscinnie wpadam .ale spoko nadrobię :) było tak kawe parzyłam ,goscie się zjechali ....zawsze tak mam albo nic się nie dzieje albo na nic nie mam czasu buziaczki :)

u nas w Polsce hmm Malwinko ...moi goscie wpadli znienacka aby nie panikować i się nie szykować :) lubie tak a cukiernia niedaleko więc spoko :) buziak

Gość goplana37
Można dołączyć? Chociaż nie wiem czy jestem normalna:)