Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze mojego chlopak

jestem załamana mój chłopak powiedział że ona jest łądna!!

Polecane posty

Gość moze nie ladna ale
zgrabna a nie wiesz dziecko gdzie najpierw facet patrzy?

Gość flower666
Może nie zwrócił uwagi na twarz :P

bo jest ale na pierwszym zdjęciu ma niepasujący makijaż a na drugim niepotrzebnie ktoś wybielił zdjęcie

Gość Kafeterianka252
No to po co się go o to pytalaś, powinnaś się cieszyć że jest szczery. To że powiedział, że jest ładna nie znaczy ze ma z nią ochotę na seks albo że ciebie nie kocha:)

Gość moze nie ladna ale
19:15 [zgłoś do usunięcia] Kafeterianka252 No to po co się go o to pytalaś, powinnaś się cieszyć że jest szczery. To że powiedział, że jest ładna nie znaczy ze ma z nią ochotę na seks albo że ciebie nie kocha dobre dobre :)

Jestem pojebana. Ide sie powiesic na kablu od lopaty

chciałam sprawdzić jego gust/.... kiedys sie zachwycał swoją byłą,,,która wyglądała jak stara kurva!!! kurevska twarz a o tej powiedział że średnia http://www.maxmodels.pl/galerie/2/4/2/163242/48798.jpg a ta jest śliczna, ma białe ząbki, ciekawą urodę tyle że...nie ma cyców trozmiar E i nie wywala ich na afisze faceci to dno!!! a potem żencie sie z krowami nie z laskami

Gość Kafeterianka252
No ja mam takie podejscie do tego se swoim mezem, jezeli sie zapyta czy ktos mi sie podoba to mu szczerze odpowiadam, ale to nic nie znaczy. po prostu oceniamy urodę, zdjęcie czy cokolwiek, wcale sie nie slinimy na widok tego kogoś bo siebie kochamy:)

Gość Adrian17212321
No mi sie np podoba ta pierwsza ;) ta druga to przecietna.

Gość Kafeterianka252
Ale czym ty sie kobieto przejmujesz??? No ma taki gust, on jest innym człowiekiem, to ze jest twoim facetem nie oznacza ze podoba wam sie to samo.

Gość Zachodniopomorskie to nie
Fiuuu ale kły ma jak ekranowa siostra patisona ;)

a ja wole mieć faceta o tym samym guscie ;/

Gość funky punky
Do 'nienawidze swojego chlopaka': dziewczyno, olej to. Jak dla mnie, to on ma koszmarny gust, bo te dziewczyny są okropne ;-/

http://www.maxmodels.pl/galerie/6/1/4/38614/12707.jpg ale jużo tej mówił że zajebista i proponował jej zdjęcia!!! a przecieżjest podobna do tej co ja mu pokazałam i on powiedział że średnia!! a ta jest taka sama albo brzydsza od tej "średniej" :/

wiesz co ja mysle? że jesteś pojebana i wstawiasz linki do swojego profilu na maxmodels żeby ci pisano że mial racje bo jestes ladna.Wypierdalaj stąd.

nie rozszyfrowalas mnie koudra... moze za 10 lat dojdziesz do tego co ja... przecież mówie że ta pierwsza jest obleśna!!! ta druga bardzo ładna a trzecia przeciętna - ja - jestem brzydsza od tych dwóch ale od tej pierwszej chyba ladniejsza

Gość Kafeterianka252
ALE LUDZIE MAJĄ RUŻNE GUSTA ! tOBIE SIE NIE PODOBA A DLA DRUGIEJ OSOBY TO BEDZIE IDEAŁ i nie ma sie co uzalac nad tym bo nic nie zrobisz. Gadasz jak dzieciak jakis.....

Gość Kafeterianka252
o ludzie ale błąd strzeliłam:) RÓŻNE oczywiście- to przez pośpiech.....

Gość Monique2222
Jest ładna to widać ,ale ma zrobione niekorzystne zdjęcia i fatalne brwi

o kurwa a to takie ważne od której jestes brzydsza a od której ładniejsza?? i po chuj zadajesz facetowi takie pytania jak nie chcesz uslyszeć prawdy??

Gość Monique2222
a ja się tam nie obrażam jak facet powie ,że jakaś tam dziewczyna jest ładna w koncu to nie znaczy ,że bardziej mu się podoba ode mnie ,że jest w jego typie itd .. a zresztą facet byłby hipokrytą jakby powiedział ,że jego dziewczyna tylko dla niego jest ładna na całym świecie i nie ma innych ładnych ...

Gość Kafeterianka252
No bo jej trzeba powiedzieć, że tak, on jest głupi, te dziewczyny są paskudne, ona jest 100 razy piękniejsza a jej chłopak to idiota, chyba jej nie kocha zdradza ją i powinna z nim zerwac....

ale mi chodzi o to że ta pierwsza jest brzydka no!! nie chodzi o gust jest brzydka i już!!! wszystkie inne są kobiece a ta ma wypłoszowatą twarz a mój chłopak chyba faktycznie zagapił sie na cielsko zamiast na ryjetz :((( chciał jej proponować wspolprace !! nienawidze go

ale ja nie wkleiłam tu zdjęcia do siebie!! ja jestem niska i brzydka, ale pokazałam mu 3 laski i on sie zachwycił tym pasztetem...a może dlateg że czuł że jestem źle nastawiona . bo ta laksa gwiazdorzy wiec jej nie lubie, a tamta ładna jest mila a moj chlopak robi mi na zlosc:(

ta trzecia ma paskudny pieprzyk, obleśną nachalną mimike i wredne brwi ;/ aaa no i też troche gwiazdorzy

Gość Kafeterianka252
Dzieciuch z ciebie.

Gość Monique2222
moim zdaniem każda na tych zdjęciach jest ładna ,ale są przy okazji niepospolite nie każdemu muszą się podobać.. a ,że zaproponował jej zdjęcia? jeśli jest fotografem taka jego praca ...

Gość Monique2222
,, ta trzecia ma paskudny pieprzyk, obleśną nachalną mimike i wredne brwi ;/ aaa no i też troche gwiazdorzy" może dla Ciebie ,ale niektórym będzie się podobać. nie wiem po co ta dyskusja w koncu chyba wiedziałaś na co się piszesz wiążac się z fotografem? taka jego praca ,że musi wybierać ładne dziewczyny do zdjęc ,ale to nie znaczy ,że one podobają mu się BARDZIEJ od Ciebie