Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze mojego chlopak

jestem załamana mój chłopak powiedział że ona jest łądna!!

Polecane posty

Pierwsze zdjęcie całkiem ładne. Powinnaś się cieszyć, że facet jest szczery. A co? Lepiej zamknąć go w ciemnej piwnicy bez dostępu do samic, a na ulicy wypuszczać go w takich klapkach na oczy jak koń, zeby widział samych chłopów, albo tylko Ciebie?

Gość Monique2222
własnie. dziwią mnie kobiety które łudzą się ,że tylko one na świecie są ładne... jest mnóstwo ładnych dziewczyn i musisz to zaakceptować patrz raczej na siebie i w jakim stopniu Ty jesteś ładna

Gość Kafeterianka252
Dajmy sobie spokój, z nią nie da się dyskutować..... Po co się denerwować.... Ściana by prędzej zrozumiała....

Gość Monique2222
a poza tym chcesz żeby Twój facet będąc fotografem wybierał same brzydule? poza tym kobieta może być zdaniem faceta ładna ,ale to nie równa się temu ,że poszedł by z nią do łóżka ,że jest w jego typie itd. nie raz słyszałam jak mój kolega np mowił o dziewczynach ,, ładna ,ale nie w moim typie"

piszesz o sobie że jesteś niska i brzydka i pokazujesz mu fotki innych lasek? a potem bedziesz marudzić że cie rzucił? poyebauo cie.Idź sie poucz.

Gość Monique2222
zresztą musi być jakis powód dlaczego jest z Tobą nie z nimi ;)

Ogarnij sie dziewczyno. To ze Tobie sie ktos podoba nie oznacza wcale, ze Twojemu chlopakowi tez musi sie podobac. Obstawiam, ze masz 15 lat :classic_cool:

Gość Kafeterianka252
Monique222 Daj spokój, już jej to tłumaczyłam, szkoda czasu:)

Zamiast marudzić nam na Kafe zapytaj chłopaka co myśli, żeby na przykład fotografować Ciebie. Choćby amatorsko i dla zabawy. Ty poczujesz się jak modelka i podniesie Ci to samoocenę, a facet może odnajdzie w Tobie drugą Anję Rubik ;)

po pierwsze - nie jeste fotografem, jestesmy razem 3 lata, lustrzanke kupil sie rok temu to juz fotograf? po drugie nie robi tego dla kasy po trzecie podsyłam mu ladniejsze sama!!! ładne, o pelnych ustach, prostych nosach twarzach a on jakieś żygowiny wybiera co więcej!! jego znajomy prawidzy fotograf ma taki gust jak ja , wie co ladne

Gość please kto mi pomoże,,,.,.
a ja jestem kobita i uważam ze jest ładna:)

Gość persefonae
po pierwsze przesadzasz, po drugie "po trzecie podsyłam mu ladniejsze sama!!! ładne, o pelnych ustach, prostych nosach twarzach" jako fotograf- amator też wolę nietypowe i interesujące twarze od tych banalnie pięknych prostych nosów i pełnych ust. fotografowanie lalek to żadne wyzwanie. a po trzecie- przesadzasz! ;)

nie moge byc z tym drugim bo jest glupi i ma inne poczucie humoru a moj to w ogole nie ma w sumie...w kazdym razie ja też jestem fotomodelką ale jakos nie kozaczę nie uważam sie za miss ciekawe że jak mną sie jakiś facet zachwyca to moj chlopak wyzywa go od chuja to ja chyba mogę te laski od kurevek?

Gość JA PIRDOLE
Wczoraj ta sama laska założyła 2 tematy jeden coś o staniku a drugi to nie pamiętam, posługując się właśnie fotkami modelek z tej agencji. Lecz się kobiecino!. Bosze kiedy w końcu zacznie się szkoła!.

Gość outfftf
jak mu sie takie brzydkie podobaja to pomyles jaka ty musisz byc brzydka :/

Gość deeww
autorko- nie można tak się przejmować...tym bardziej, że na świecie mnóstwo jest pięknych kobiet...im będziesz starsza będzie ich więcej :-P Nie możesz założyć facetowi klapek na oczy! Mojemu mężowi podobają się inne kobiety, a mnie inni mężczyźnia ale to nie znaczy, że nie podobamy się sobie nawzajem...moj mąż wie, że popatrzeć sobie może, ale jeść może tylko w domu!!- oczywiście ja też :-P

Gość Ta trzecia laska
ktorej proponowal zdjecia to jak dla mnie za bardzo podobna do j rutowicz, tylko nosa takiego nie ma:o soss jola tez ci sie podoba?

Gość ale masz przesrane
Ona jest brzydka jak noc listopadowa :( A skoro ma taki gust... To pewnie ty tez jesteś brzydka jak noc listopadowa :P

Gość Ta trzecia laska
eh przybyła gosialicious... oczywiscie niesmiertelnego sloganu ogarnij sie zabraknąć nie moglo looool

Gość Ars Neo
Nie zadawaj nigdy takich pytan, bo zdarzy sie (i juz sie zdarzylo), ale facet powie "tak jest ladna" albo nawet "jest piekna",a Ty potem sobie cos wkrecasz i masz problem:O Ale chyba lepiej jest uslyszec, ze kobieta jest ladna niz to co ja kiedys uslyszalam: idziemy miastem z chlopakiem i nagle zeszlismy na temat jednej z jego znajomych, powiedzial mi, ze chcial do niej zarywac, ale jest dla niego za ladna:O - to dopiero zal.