Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvxdfvgtr

kobieta z ktora zerwałem ma taki opis na gg

Polecane posty

Gość gvxdfvgtr

to roztanie bardzo przezyla ponoc.A teraz ma taki opis "tyle musiałam przejść żeby Cie wreszcie docenic:*:*" opis nie jest kierowany do mnie.czy sadzicie ze ma juz kogos kogo "doceniła"

Gość samanta hajnówka
ojca pewnie ojciec ją dobrze ruchał

Gość Fatamorgana25
Na pewno jest skierowany do kogoś innego, pewnie do jakiegoś przyjaciela, który był zawsze obok - pseudopocieszyciel:) Pomógł jej się pozbierać wspierając. Faceci potrafią mydlić oczy kobietom, które są w rozsypce. Radzę Ci działaś jeśli Ci jeszcze w ogóle zależy!

Gość Fatamorgana25
przecież chyba nie sądzisz, że do Ciebie? Że aż tak by się poniżyła...

Gość 687962489
chce wzbudzic w Tobie zazdrość i tyle, żebys do niej przybiegł z powrotem.

Gość ...zakochana...
Jesteś pewny, że nie do ciebie? Bo w sumie przecież to może o ciebie chodzić, zerwałeś, więc doceniła co straciła. Ale to tylko sugestia.

Gość ona szalonaaaaaa24
opis może nie byc skierowany do nikogo.. mogła go umieścić tylko dlatego żebyś byl zazdrosny, żebyś myślał że ona kogoś ma.. wiele kobiet tak robi

Gość bele de jour
skoro z nią zerwał to chyba mu na niej nie zalezy

Gość gvxdfvgtr
dokładnie to brzmi tak "tyle porazek musiałam zaliczyc zeby cie docenic":* chce wzbudzic zazdrosc?Hm dziwne bo od 3 tygodni nie mamy kontaktu i sie nie odzywa

Gość Sumienie szatana
Jasne jest, że po przykrościach jakie ją spotkały z Twojej strony doceniła kogoś, kogo wcześniej znała. Nie sądzę, że to próba wzbudzenia zazrości... Robiłaby to w inny sposób. Miałam podobnie, po rozstaniu znalazłam miłość, kto był przy mnie od samego początku, zawsze mnie wspierał.. a ja go nie zauważałam... Teraz jestesmy razem od pary dobry lat i nie żałuje:P:P

Gość tak to jak najbardziej norma
tak, ma już kogoś kto zawsze był gdzieś w pobliżu, ale dopiero teraz sobie to uświadomiła :)

Gość zazdrośnica-złośnica23
nie prawda. docenila kogos kto kiedys o nia walczyl ona wolala Ciebie, a kiedy ty ja pozuciles, miala w nim oparcie i dlatego teraz docenila go i ta znajomosc tak to widze :)

czasem potrzeba spotkać na swojej drodze pseudomężczyznę by docenić mężczyznę prawdziwego. Pewnie zbytnio jej nie zależało i na zasadzie porównania do ciebie doceniła kogoś istotnie dla niej ważnego

Gość gvxdfvgtr
ja tylko nie kumam po co obwieszcza o tym całemu światu..poza tym to rownie dobrze moze byc przyjaciółka

Gość Fatamorgana25
Obwieszcza to jemu - swojemu wybrańcowi żeby poczuł się wyjątkowy, a nie całemu światu.. Nie rozumiem czemu zaprzepaściłeś związek na którym jak widać Ci zależy?? Czemu musiała poznać kogoś żebyś zrozumiał, że Ci na niej zależy? 3 tygodnie to naprawdę dużo czasu... żeby poznać i docenić kogoś innego... Najlepiej odezwij się do niej i spytaj jej wprost czy kogoś ma. MAsz prawo wiedzieć ze zwględu na to co Was łączyło...

Gość Fatamorgana25
o przyjaciółce się nie mówi się w takim kontekście kwitując, że się ją "docenia"......

Gość gvxdfvgtr
ja spotykałem się znia 3 mniesiace!!!:Oi nie zalezy mi tylko pytam

Gość gvxdfvgtr
pozaty sam znia zerwalem bo poznalem kogos innego na portalu rankowym wiec jakos mi chhyba niezalezało..Tylko dziwia mnie takie opisy ostancacyjne

Gość reżerą
niech cię nie dziwi fakt, że sam o niej myślisz, i nie sil się na inne wytłumaczenia, skoro masz już inną. co za pajac!