Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateriiineeeee

ILU TYGODNIOWĄ CIĄŻE WYKRYJE BADANIE BETA HCG????

Polecane posty

Gość kateriiineeeee

bardzo prosze o odp!!

Gość aga_pelaga
zalezy kiedy nastapilo zaplodnienie i zagniezdzenie. dzis moj 29 dc zrobilam normalny test siusiany i wyszly II kreski. mysle, ze bete hcg moze wykryc juz okolo 5 dni od zagniezdzenia: czyli jesli owu byla w 14 dc, zagniezdzenie w 20, to tak okolo 24-25 powinno juz cos wykryc.

Gość licząc od ost. miesiączki
to ok. 3 tyg., od zapłodnienia około 6-10 dni(w zależności kiedy doszło do zagnieżdzenia)...1 dzień po zagnieżdzeniu beta już podskakuje, ale jeśli naturalnie masz małą, to może jeszcze nie wsk. ciąży. po 2 dniach od zagnieżdzenia powinna pokazać ciążę.

Gość kateriiineeeee
kochalam sie z chlopakiem tydzien temu to taka wykryje?? rowne 7 dni temu!!

Gość kateriiineeeee
a czy przy zagniezdzeniu leci krew ? bo ja zamiast okresu dostalam dziwny okres tak malo i byl brazowy

szkoda kasy tak szybko.Do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem od owulacji i dopiero od tego momentu produkowany jest hormon w ilości zdolnej do wykrycia. Co znaczy, że u jednej zagnieżdżanie rozpocznie się już 6 dnia a u innej 12 dnia. Poza tym od stosunku do owu może minąć i 3-4-5 dni. Poczekaj 3 tygodnie, żeby móc w 100% wykluczyć ciążę.

Gość licząc od ost. miesiączki
u mnie bhcg 9 dni po zapłodnieniu(wiem kiedy kom. jajowa się zapłodniła) wynosiła ponad 120, ale trzeba wziąć pod uwagę, że rosła szybciej bo mam w brzuchu bliźniaki.

Gość tak????? a to ciekawe
że wiesz kiedy została zapłodniona twoja komórka jajowa.... hmmm... ciekawe jak się dowiedziałaś?

Gość w temacie
a może tylko wtedy uprawiała sex?

Gość no i co z tegooooo
a co ma seks do owulacji? mogla go uprawiac i tydzien przed, znane sa przypadki zaplodnienia przez plemniki bardzo dlugo czekajace na komorke jajowa

dokładnie! seks to nie zapłodnienie ;)

Gość kateriiineeeee
dziewczyny nie smiejcie sie ze mnie tylko blagam pomozcie mi! we wtorke ide do gina ale nie wyrabiam! czy jak kochalam sie z chlopakiem 31 dnia syklu a 32 dostalam te plamienia to moze to byc objaw ciazy?? blagam!

nie, nie może to być objawem ciąży. raczej ostrego seksu ;)

Gość kateriiineeeee
a moze to byl okres tylko taki skąpy?? zdaza sie wam tak zcasem?? bo ja zawsze mam taki obfity i bardzo mnie boli ze lykam paczke tableteka tu niz zadnego bulu i takie plamienia, nie wiem moze to ze stresu?? tez mozliwa taka opcja??