Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koudra

nie jestem kołdor!!

Polecane posty

jak już to pokrzywdzona i nie rozumiem,ja tylko piszę jak jest,już któryś raz mnie mylą z tym kimś:o

Nakręcona wiem że podobnie,ale co zrobić,mój pech,nickełe nie zmienie yyy Frela co ty pierdolisz? o co kaman?

uniwersytecie nie szkole kurwa!! i w ogóle idź stąd kretynko skoro nie czaisz że mnie z kimś mylisz,jak jestes taka cwana to sprawdż IP moje i kołdor

Nakrecona Pomarańcza: możesz w skrócie napisać o co chodzi? bo widze że tym tematem i swoim nickiem sie w coś wpakowalam:O

poza tym nie rób ze mnie aż takiej idiotki która nick kołdor zamienila na koudra i mysli że jej nikt nie pozna:o

frela i ta druga adwo fikają za bardzo i od czasu do czasu trza chwasty powyrywać ,hyyy 😴w zastraszającym tempie rosną 🖐️ pomyliły Cię z Kołdorą , a są cięte na Nią :classic_cool: pisdy głupie wyzywały koleżankę moją i tym szmatławcom tego nie daruję 🖐️ wśród kurew są jeszcze kurwiki typu alogie , tetetki, coś tam chyba jeszcze było , ogólnie zjeby :D🖐️

husky ktoś mi dziś napisał że wie że jestem kołdor,nie mam pojecia o co chodzi,wiec załozylam ten temat a tu sie pojawiaja wyzwiska pod moim adresem że jestem pedofil(????) i że policja...ja pierdole

eeee to chyba nie jest kołdor.. kołdor chyba tak ostentacyjnie nie lizała tzipki psp :D

Gość prawnik na biegunie ciepla
hm ktos tu chyba glupa wali :D

Gość czarna co sie czarni
koudra to nie je koldor, ale lize jajca psp i je glupia kurwa. koudra morda w piaskownice i nie kielkowac chwascie!