Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvvka

Czy na facebooku można sprawdzić kto oglądał mój profil?

Polecane posty

Gość toomek
a jak nie nosi to też zobaczysz?

Gość toomek
Monikaa1421 już lepiej nic nie pisz ... ciekawe jaki procent masz z tego? no chyba ze z czystej przyjemności to cos reklamujesz ( wtedy to zwykłe qrestwo a ty...)

Gość gość
Dokładnie. Jeśli ktoś nie jest w znajomych nie sprawdzisz niczym czy odwiedza twój profil.

Gość Jolcix22
Hejka, temat przerabiany wiele razy, ja osobiście próbowałam wielu aplikacji i prawie żadna z nich nie działa tak jak opisują to ich reklamy. Osobiście używam prostej wtyczki do firefoxa która pozwala sprawdzić kto w czasie rzeczywistym przegląda mój profil. Wtyczka nie jest zbytnio rozbudowana, ale jej twórcy piszą, że w miarę upływu czasu będzie rozbudowywana. Wtyczkę pobrałam z restricted*pl

Gość gość
Ale tylko znajomi. Na to jest inny sposób, widać kto najczęściej zagląda, ale też tylko znajomi.

Gość gość
Fakt, większość aplikacji nie działa jak należy. Najlepszą opcją jest porządna wtyczka do przeglądarki, wtedy można sprawdzić bez problemu, np. ze strony fbtools.pl Swoją drogą mają też inne ciekawe programy, ale oprócz podglądacza gości sprawdzałem tylko program do pozyskiwania znajomych i ten działał dobrze. Nie wiem jak inne :)

Gość gość
Najnowsza wersja wtyczki Goście FB ... wprowadzono wiele usprawnień, takich jak powiadomienia dźwiękowe i automatyczne pokazywanie odwiedzającego w w prawym górnym rogu przeglądarki i wiele innych ... tutaj -->> https://ktopodgladamnienafacebooku.wordpress.com/

Gość Asiaxx21
PRAWDZIWĄ wtyczkę, dzięki której dowiecie się kto przeglądał wasz profil znajdziecie na stronie: poort.pl/FacebookPodgladanie Myślicie, że to kolejna ściema? Nie tym razem. Na tej stronie znajduje się filmik pokazujący jak działa wtyczka. Sama wypróbowałam i potwierdzam, działa tak jak na filmiku. :)

Gość gość
Jasne, że można to sprawdzić, Ci co mówią, że nie można, albo że to bzdura są w ogromnym błędzie, bo FB nie może pobierać za to opłat. pod tym linkiem http://fbpodgladaj.pl?u=podgladamy masz program do podglądania, z którego korzystam już bardzo długo, zresztą nie tylko ja...

Gość gość
Zobacz kto często ogląda twój profil na facebooku tu http://podgladamy.com/1a7a9891 mozesz sparwdzic kto interesuje sie twoim zyciem badz cie obmawia wsród znajomych