aniooolek69 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Miesiac temu poronilam, (10tc,pusty pecherzyk, zabieg) psychicznie czuje sie calkiem dobrze, za to fizycznie jest juz calkowicie ok. Wczoraj z mezem wypilismy troszke za duzo alkoholu, no i stalo sie..kochalismy sie bez zabezpieczenia, skonczyl we mnie :( czy jezeli doszloby do zaplodnienia ( wczoraj mialam na pewno dzien plodny) to istenieje kolejne ryzyko poronienia? tak strasznie sie boje:( wiem, ze to bylo strasznie nieodpowiedzialne no ale stalo sie, mam tylko nadzieje ze nie bede znowu przechodzic przez ten koszmar :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 23, 2010 spokojnie... ryzyko poronienia zawsze istnieje, niezaleznie czy zajdziesz w ciąże w miesiac po zabiegu, czy w pół roku. puste jajo płodowe zdarza sie dość często, ale za to bardzo rzadko dwa razy tej samej osobie. bedzie dobrze, nie denerwuj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Lekarze zalecają niby odczekać 3 miesiące, ale zdarzają się wpadki po miesiącu i rodzą się zdrowe piękne dzieci. Nie obawiaj się, będzie dobrze jakby co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach