Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroda1982

moj chlopak pije

Polecane posty

Gość uroda1982

Kiedy 3 lata temu poznałam mojego obecnego chlopaka wydawał sie byc ideałem, dziś mam troche inne zdanie o nim. Nie pije często ale kiedy juz zaczyna, traci głowę i ciezko go powstrzymac, ale nie o jest najgorsze, przeszkadza mi jego zachowanie kiedy jest pod wplywem. Dostaje glupawki, rzuca sie na mnie, przytula, opowiada jakies bzdury, skacze, wiszczy. Wstydze sie go w takich momentach, nie wiem co mam robic, jego wyczyny przeszkadzają mi do tego stopnia ze chce zerwac z nim wszelkie kontakty...... co radzicie dziewczyny?

Gość maroo
polak nie wielblad pic musi!!!

Nie martw sie, tez bym sie takiego faceta wstydzila. Moj na szczescie opowiada mi nieraz jakies glupoty i dzwoni w srodku nocy. Ale nastawilam go sobie, juz od 6 miesiecy nie pije a jak pije to wie ze ma to robic tak zebym nie widziala ale wiedziala. Porozmawiaj i powiedz mu dokladnie to co tu napisalas.

Gość uroda1982
Poprostu mam dość zwracania mu uwagi na kazdym kroku, nie rob tego, zostaw to, jak wypije dostaje jakiejs glupawki, nawet rodzice kilka razy zwracali mi uwage zebym go stopowała