Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z depreska czy jesteemm

Unikam ludzi dalczego??????

Polecane posty

Mam takie momenty ze a cche mi sie do ludzi a innym razem mam ochote pobyc sama. Tak jak dzis- dzownila do mnie kolezanka- nie odebralam a potem przyszla do mnie.Mieszkam a parterze i ma zwyczaj pukaia w okno.Udalam ze mnie nie ma.Chciala mie wyciagnac na spacer z dziecmi ale nie mam ochoty na spedzanie czasu z nia natomiast mam ochote isc do 2 kolezanki. Dlaczego tak sie dzieje?

Gość Izabelll
Ja czasami też tak mam :(

Meczace to jest.Ja jestem pod ciaglym ostrzalem.Widujemy sie codzienie oprocz weekndow i czasami mam ochote pobyc sama.I przez to ze przyszla mam stresa.Bo wiem jak ja spotkam w miesice to bede musiala spedzic z nia czas.Lubie ja nie mam nic do niej ale mam ochote pospacerowac sama.Wogle pobyc sama.

Gość wymarzona
chyba kazdy tak ma. Kazdy potrzebuje oddechu od ludzi i dlatego mamy takie dni ze najchetniej spedzilo by sie troche czasu na bezludnej wyspie,to normalna rzecz.

Np. wczoraj spotkalam przypadkiem ia kolezanke i milo spedzimysmy czas z dziecmi.POszlysmy do niej na kawke, potem zdziecmi na spacer i plac zabaw.I bylo ok. Ja cche isc do poradni zdrowia psychicznego.Wlasnie dzwonilam chcialam sie zarejestrowac ale skonczylo mi sie konto i nie zdrzaylam sie zarejestrwac alezaraz sie ubieram i pojde sie zarejestrowac.Moze lekarz mi pomoze.

up

Czyy pwoinnam sie z tym udac do psychiatrii.Wlasnie siedze i mysle czy isc sie zarejestrowac.? Meczy mnie ten stan, cche normalnie zaczac zyc i funkocjonwac.