Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meluuuaa

poznałam zonatego ...

Polecane posty

Gość meluuuaa

W piatek poznałam faceta 35 lat, fajny, wysoki, troszkę przypakowany, z tatuażem, łysy - mój typ... miło spędziliśmy cały weekend... w piątek imprezka w klubie, w sobotę grilll u znajomych, potem spacer w nocy, przejażdżka jego ścigaczem, a w niedziele kino i kolacja w restauracji.. a dzis.... czar prysł... koleżanka która go zna powiedziała mi że on ma żone tylko wyjechała do rodziny na północ polski ich synem 8 letnim... było trzymanie się za rękę, w tańcu jakieś tam delikatne obmacywanki, dawanie sobie buźki... faceci jednak to świnie, współczuje jego żonie, ja się nie będę pakować w taki związek.. nie chcę być nikogo kochanką ale nie twierdze ze się nie zauroczyłam ...

Gość meluuuaa
nie jestem dziwką bo z nim nie spałam ...

Gość jeszcze nie spałaś
:D

Gość meluuuaa
nie, nie będe utrzymywać tej znajomości.. a po tyłku kilka dwa czy trzy razy mnie złapał ale wiecie jak to jest na iprezach ..

a miał obrączkę? bo ostatnio moja znajoma spotykała się kilka miesięcy z gościem, żonatym, który nosił na bezczela obrączkę... ale ona oczywiście nie zauważyła, myśląc że to sygnet :D:D:D i była wielce oburzona, że gość ją olał, gdy zaczęła się domagać czegoś poważniejszego :P

"caly czas pisze, ze wobec facetow trzeba miec ograniczone zaufanie" nooo taaaak a kobietom to można ufać bez zastrzeżeń :D

Gość kasiutjka
Hm a to nie był czasami mój sąsiad? Wszystko jakby się zgadzało.

w sumie to nikomu nie mozna do konca ufac :) a wczoraj koles mnie przekonywal, ze do partnera trzeba miec zaufanie bo inaczej nie ma sensu sie zenic, no i moze i prawda ale z nim to jest akurat taka historia, ze ma zone i dwojke dzieci, sam ma 36 lat a w pracy wyrwal sobie dupe 18 letnia i nawet by z nia byl i zone opuscil dla niej, gdyby jej rodzice sie nie wmieszali i zniszczyli ten romans jakos. i on mi wczoraj mowil o zaufaniu w zwiazku (nie wiedzial, ze ja wiem o tym)- hipokryta.

Taki typ imponuje niektórym kobietom.Typ macho!!!Oni to wiedza i wykorzystują.Zapewne nie zapytałaś go o jego życie osobiste, przeszłość?35 lat to pewnie nie kawaler

Gość meluuuaa
twierdził zaparcie ze jest kawalerem z wyboru, nie miał obrączki na palcu.. jejku żonaty a takie ciśnienie miał na mnie :[ chyba nigdy się nie chajtnę :D

Gość kasiutjka
Czy miał imię na M?

Gość meluuuaa
nie.. Damian miał na imię .. ( i jeszcze tak bardzo mi się jego imię podoba :D ) ale trudno - plakać nie będe :D

Gość kasiutjka
Tak, to on! To mój sąsiad, bez kitu! Jego żona wyjechała nad morze do rodzinki z małym na urlop, bo mały choruje na zatoki i miał jodową terapię, a on pracuje i nie mógł z nimi jechać! Poważnie, Damian Mariusz!

Gość meluuuaa
to on ma dwa imienia ?? :D coś tu kręcisz :D

Gość meluuuaa
a powiedz mi jakiego koloru ma ścigacz i jakiej marki auto ?? :)

Gość kasiutjka
On na codzień posługuje się imieniem Mariusz, choć to jego drugie imię, ale wszyscy takl się do niego zwracają ze znajomych. Serio nie kręcę, wszystko mi sie zgadza, zresztą jaki miałabym cel w robieniu sobie jaj? Dzwonię do jego żonci :D

Gość kasiutjka
Nie znam się na samochodach, on je często zmienia, bo mają kasy jak lodu :) Ścigacz jakiś ciemny, granat czy coś w ten deseń.

Gość meluuuaa
nie, on nie był bogaty... mieszka w bloku, motor ma zielony i auto mówił ze ma już bardzo długo to samo i chce sprzedać bo chce sobie kupic nowsze auto..

Gość meluuuaa
i nie nakręcaj się tak ze go znasz heheh :D

Gość meluuuaa
niee, ja nie należę z tych co idą w takie związki...

Gość kasiutjka
Dobra, chciałam Cię powkręcać, bo prócz imienia wszystko pasuje jak ulał do mojego sąsiada ;)

Gość meluuuaa
po co mam w to brnąć... przez ze mnie będzie płakała kobieta ze ma takiego faceta, poza tym ja sie bardzoje zaangażuje a wiadomo ze nie odejdzie od zony bo mają dziecko.. a najważniejsze to ze ja nie chcę później miec na sumieniu rozbita rodzinkę...

Gość meluuuaa
kasiutjka .... mało takich gnojków chodzi ??? :D