Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nim nie tak ?;/;/

Mój facet ma naprawde małego i chudego członka.czy mozna coś z tym zrobić?

Polecane posty

Kocham go ale czasami jego rozmiar mnie dobija:( w spoczynku ma moze jakies 6 cm a grubosc to moze 2 moje palce złaczone razem albo i mniej;/ mod czas stosunku go nie czuje ale przeciez mu tego nie powiem;/ czyistnieja jakies trwałe i sprawdzone metody by powiekszyc penisa?

up

Gość powiedz mi....
a w jakim wy jestescie wieku bo to wazne

Gość dla tych troszeczke mniejszych
on 25 ja 23

Gość powiedz mi....
pewnie on jest jakis gruby skoro ma takiego malego ale na to nie ma rady juz takie przyrodzenie ma i tyle musisz znalezc taka pozycje zeby cos poczuc

własnie gruby nie jest tylko niski bardzo moze to przez to;/

Gość apatapa
raczej nic z tym nie zrobisz... taka natura kochana i tzreba sie z nia pogodzic

Gość ty sie urodzilaś 8.10
" w spoczynku ma moze jakies 6 cm a grubosc to moze 2 moje palce złaczone razem albo i mniej;/" najpierw trzeba mu go postawić 🖐️ jak wy seks uprawiacie jak jego członek jest w stanie spoczynku?! :O

w zwodzie ma 11 cm;/ bynajmniej tak mi powedział;/ sex da sie uprawiac tylko ze wczesniej miałam partnera który miał naprawde imponujace rozmiary(około 20 cm...) i teraz jakos tak dziwnie z tamtym az mnie bolało a tu nie ma co bolec;/

Gość powiedz mi....
no to go zostaw jak tak bardzo na sexie ci zalezy i juz znajdz innego

nie cche innego:) poprostu pytam czy cos da sie tym zrobic

Gość marynazwawki
są metody powiększenia ale są bardzo inwazyjne i drogie poza tym nie wiadomo,czy twój facet chciałby się poddać takiej operacji jeśli nie możesz się z tym pogodzić to go zostaw, bo prędzej czy później z takim nastawieniem znajdziesz sobie kogoś na boku i po co? nie lepiej to skończyć szybko? a jeśli go kochasz i chcesz to utrzymać jednak to polecam pozycję na jeźdźca i misjonarską z poduszką pod tyłkiem. popatrz w necie, tam jest dużo rad. do tego jak będziesz zbyt mokra to wytrzyj się pare razy podczas stosunku chusteczką i będzie większe tarcie i lepsze odczucia pozdro

Gość bnajmniej to nie
to samo co przynajmniej on pewno ubolewa nad małymi rozmiarami Twojego intelektu :P ale przecież Ci tego nie powie :P

Gość przesadzasz musisz zapropono
wac mu jakies urozmaicenia typu wibrator, niech masuje Ci lechtaczke podczas stosunku itd :) Miałam kiedyś faceta który miał takiego małego, chyba nawet mniejszy niż ten Twój a seks był z nim zajebisty bo chłopak potrafił wymyślać niezłe pozycje, do tego miał zwinne paluszki i język a wszystko razem tworzyło zayebistą całość :classic_cool: Teraz jestem z facetem z naprawdę dużym penisem i grubym i podczas stosunku musi być bardzo długa gra wstępna żeby mnie nie bolało no i ostry seks odpada bo ma za dużego więc pogadaj z facetem, spróbujcie innych pozycji i powinno być ok

Gość eh ..:)
widze ze dla Ciebie to problem wielki i jak napisal wyzej moj poprzedni to w kocnu poznasz kogos i go zdradzisz wiec zastanow sie stad sie biora zdrady bo komus czegos brakuje w zwiazku a na penisa nie ma rady on juz taki jest i tyle

nie to nie jest dla mnie jakis wielki problem tylko czasem mam ochote go oczuc dla tego pytam czy jakies techniki polecacie zeby go czuc

Gość przesadzasz musisz zapropono
dodam że ten z małym mnie zdradził kutas pierdolony :o więc później wyśmiałam jego penisa i bardzo się wkurzył ale mimo tego w łóżku był dobry :)

;)

Gość ala 21
ja się naśmiewam z kazdego futa, nawet jak wielki to wmawiam im że mały...hihihi i rozpowiadam koleżankom że malego ma...nawet jak ma dużego

Gość gośćstarowicz
Ale pieprzenie z ta zmiana pozycji,,jak jest maly to bedzie maly chociazbyscie na glowie ztawali podpierajac sie jedna reka,,co za bzdury amatorow o tych pozycjach-mozna wsadzic najwyzej centymetr dalej. jak sie wygniecie jak paragraf i co z tego jak masz 11 cm?rady kuzwa jak w PANI DOMU

Gość gość
Witajcie!!mam 25 lat i jestem facetem,od miesiaca spotykam sie z fajna dziewczyna ktora jak zauwazylem bardzo lubi seks mozna rzec ze jest od tego uzalezniona.pojutrze prawdopodobnie bedzie nasz pierwsz raz, troche sie go obawiam poniewaz wlasnie mam strasznie chudego penisa, ma on moze z 11cm i jest chudy jak nie wiem, pewnie to przez tp ze sam waze zaledwie 55kg..moja kobieta rowniez jest chuda wazy 57,jak myslicie czy to troche podratujesy tuacje?to ze do najgrubszych nie nalezy?czy to nie ma nic wspolnego?poprzednio zanim jeszcze ja poznalem spotykalem sie z wieksza kobieta wyzsza o glowe ode mnie i ogolnie wieksza..rozdziewiczylem ja moglismy to robic godzinami tak jej sie podobalo, no ale wiafomo nie miala doczynienia nogdy z wiekszymi penisami tak jak moja terazniwjsza partnerka. W zyciu mialem sporo kobiet nie zauwazylem aby ktora kolwiek z nich piala rozkosza podczas igraszek. Doradzcie mi tu , co tu zrobic xd planuje ,zanim dojdzied o stosunku podniecic ja full w inny sposob, nie wiem czy mi sie to uda xd jestem od nien starszy ale ona i tak ma wiekszy przebueg ode mnie xd doradzcie mi cos na czym sie tu skupic aby byla jak najbardziej zadowolona?dzieki za odpowiedz ;3moze jakies zabawki?znajac ja nie mialaby nic przeciwko .. sam nigdy nie uzywalem zadnych.. zalezy mi na niej fulll a wiem ze ona seks kochaaa az za bardzo dlatego nie wiem jak zaplanowac czyny tego dnia xd helo

Gość gość
Ani Twoja waga ani dziewczyny nie maja nic do Waszych narzadow plciowych. Jak utyjesz juz Ci nie zgrubnie. Ona moze byc chuda a miec c... jak wiadro. Kup jakies dildo albo proteze czlonka wobec tego

Gość gość
Najlepsze wyjście z sytuacji to zmienic faceta. Z tym chuderlawcem nic się nie da zrobic.

Gość gość
Serio? Jak przytyje on mi nie urosnie? A chcialem fajki rzucic .. no nic dzieki za odp. Trzymajcie kciuki i tak xd moze jednak dam rade ja zaspokoic jakos inaczej tak na full , sprobuje!!!

Gość gość 007
Mam pomysł niech trzyma korniszonka pod folią to urosnie :) Tobie na walentinki niech kupi Vibrator z 20cm i jest po temacie

Gość gość
Moze ja uprzedzic ze nie mam giganta? Xd. Czy lepiej nic nie mowic i zobaczyc jak to wyjdzie w lozku?xd pogadac z nia o tym? Jak myslicie xd dziewczyna wolalaby wiedziec ? Pogadalibysmy pewnie o tym .. troche to krepujace w sumie xd

Gość gość
Można powiększyć, jest wiele technik. Poza tym warto spróbować z Kamagrą :-)