Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana .

Dziś proroczy wieczór. Nasz pierwszy raz ..

Polecane posty

Gość ana .

Mam 21 lat. I jestem z moim chłopakiem 2,5 roku. Do tego momentu nie byłam gotowa na sex z Nim. On zgodził się czekać, bo stwierdził, że dla Niego nie sex jest najważniejszy tylko miłość i uczucie (romantyk tak poza tym) :) Zdecydowaliśmy się zamieszkać razem i planujemy wspólne życie. Wyremontowaliśmy sobie wspólnie mieszkanie i od soboty siedzimy w swoim przytulnym, malutkim, skromnym gniazdeczku :) Wczoraj doszło do takiej sytuacji, że podczas namiętnego pocałunku poczułam, że chce to zrobić. Ale postanowiłam to przemyśleć. Dziś już wiem, że jestem wkońcu na to gotowa. Nie mówiłam nic A . jednak myślę, że się ucieszy. Planuję zrobić romantyczną kolację i wyznać mu, że chce uprawiać z Nim sex. Już dziś. Strasznie się boję ... Ale chcę tego . Jak Wy kobiety przeżywałyście swój pierwszy raz z partnerem życia ?

Z partnerem ktory mnie nie kochal bylo mi wspaniale, podniecenie siegalo zenitu! Z tym który kochał, było beznadziejnie. Radziłabym Ci się nie ekscytować, ja spodziewałam się długiego romantycznego seksu, a on tak się zestresował że nawet stanąć mu nie chciał w pełni.

Gość nasza klasa
kupicie wódkę, i keczupem wymalujecie gwiazdę na ziei i magiczne liczby 666 a potem mały seansik z duchami o tak to udany PIERWSZY RAZ :D

Gość Lucresia
miałam to samo co Ty. Tylko z chłopakiem byłam 0,5 soku tylko i bardzo obawiałam się, że to zdecydowanie za wcześnie mimo tego, że czułam iż jestem gotowa. Dziś nie żałuję. Mamy 2 miesięcznego synka i od roku jesteśmy małżeństwem . Pamiętam też, że ten Nasz pierwszy raz bardzo zbliżył Nas do siiebie. Będę trzymać kciuki. i Nie zamartwiaj się :)

zabezpieczcie się dobrze i wszytko będzie ok :) a i nastaw się na to że nie będzie zbyt przyjemnie i że może się nie udać ten pierwszy raz i kilka kolejnych ;)

Gość ana .
Levviatan dlaczego ?? Nie jestem dziewicą jeżeli o to chodzi :) chociaż domyślam się, że nie musi być cudownie :) co do zabezpieczenia: założyłam sobie tzw Mironę więc na 5 lat mam spokój ;)

leviatan a skad ty mozesz kurwa wiedziec jaki jest pierwszy raz? :o

Gość carea_900
BYŁAŚ Z NIM 2,5 ROKU I PRZEZ TEN CZAS ANI RAZU CI NIE WŁOZYL???? JA PIEPRZE CO ZA LUDZIE ;/

Gość to zalezy
pierwsze razy z reguły nie są udane...

Gość to zalezy
carea a co to ma być k**wa?

Gość aquariuss
Bo 90% kobiet pierwszy stosunek boli? I zapewne nie dojdzie u niej do orgazmu? A facet wystrzeli szybciej niż prom kosmiszczny Columbia? moze dlatego wie.

Gość carea_900
TO DZIWNE DLA MNIE KURWA ZE PRZEZ TYLE CZASU BYCIA RAZEM NIE BYLO SEXU... 'NIE BYLAM GOTOWA' HAHAHHAHAHAHHAHAHAH TEN TEKST MNIE ROZPIERDALA CNOTKI NIEWYDYMKI

leviatan wez mi wytlumacz po co w ogole ze zwyklego przyjemnego wsadzenia fiutka do cipki robisz jakies ceremonie? nie wiadomo co..

Gość Dyskusja o doopie maryni
omg, ależ plany poczyniłaś dziewczyno tego swojego pierwszego razu :O rozumiem że to duże wydarzenie dla Ciebie ale żeby aż tak...dzień już ustalony to teraz może jeszcze rozpisz co po czym dokładnie ma nastąpić :O

Ej, ja zrobie jej rozpiske. Godzina 20:00 - poczatek kolatzji. G. 20:43 - Nażarci, zaczynaja sie calować. G. 20:57 - On rozpina jej bluzke, ona zdejmuje mu pasek. Całuja sie dalej. G. 21:05 - On rozpina stanik. Całuja sie dalej. G. 21:12 - Ona zdejmuje mu bluzke, On jej spodnie. G. 21:20 - Ona sciaga mu spodnie i majtki, On jej stringi. G. 21:25 - On sciaga skarpetki. G. 21:30 - Nie chce mu stanać. Koniec. 😭

Gość carea_900
zamknij dupe cary bo ty nawet na takie cos nie masz co liczyc, pies by sie nawet nie jebnal

Gość carea_900
a o analu to mozesz tylko snic brzydalu

Gość carea_900
smrod w gaciach to twoja specjalnosc brzydalku ❤️

Gość carea_900
a ja to trzepię sobie pod posąg Wenus z Milo :classic_cool:

Gość carea_900
cary nie podszywaj sie pode mnie eloszka 🖐️