Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona:((

CZY TO MOZLIWE ZE...????

Polecane posty

Witam uprawialam z chlopakiem sex bez zabezpieczenia tak zwany sex przerywany i chlopak wyjal minute przed wytryskiem czy mam sie bac ciazy? prosze o powazne odpowiedzi

Gość nasza klasa
na gumkę was nie stać? a potem biega taka małolata z brzuchem albo dzieciaka do śmietnika wyrzucają jak by gumek i pigułek nie było głupia jesteś

Gość brzydulaa . ;(
Tak zwany stosunek przerywany nie jest żadną formą antykoncepcji. Jednak moja przyjaciółka z mężem 16 lat uprawia sex tego typu i nie było żadnej wpadki. Sama już nie wiem czy mają szczęście czy to po prostu działa. Ile mas lat autorko ? Tylko, proszę. Szczerze :)

UZYWAM ALE TERAZ raz sie zdarzylo i nie jestem malolata bo mam 22 lata mlotku

Gość Nieuk kompletny
Jeszcze kilka dni temu cała Polska śmiała się z zatrważającego poziomu amerykańskich studentów. Niestety nad Wisłą poziom wiedzy uczniów wcale nie jest wyższy. Badania przeprowadzili reporterzy telewizji TVN24. Ich natchnieniem były wyniki badań przeprowadzonych w amerykańskim Beloit College w stanie Wisconsin przez Toma McBride'a i Rona Niefa z których wynika, że amerykańscy studenci to idioci. Warszawiacy pytani jak miał na imię Żwirko najczęściej odpowiadali: Wigura. Rok wybuchu I wojny światowej to według stołecznych 1939 rok. Na podchwytliwe pytanie "na jakim kontynencie leży Australia" w ogóle nie potrafili odpowiedzieć. Ale to dopiero preludium. Stres paraliżuje uczniów i to właśnie w szkołach pojawiają się najlepsze kwiatki. Jeden z uczniów na pytanie czym jest katharsis (oczyszczenie) odpowiada, że to piosenka Dody. Inny, pytany o budowę stawu wymienia: "rzeka, woda, piasek, o i jeszcze ryby". Co działo się w 1241 roku (bitwa pod Legnicą) odpowiada: "Było Boże Narodzenie i padał śnieg". Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Niezłych mamy kandydatów na studentów. Czy polska młoda krew jest tak samo głupia jak ta zza oceanu? - Wśród młodzieży amerykańskiej jest bardzo dużo idiotów, ale jest też dużo genialnych, znakomitych umysłów, a z tym w Polsce jest marnie. Polska ma niezłą średnią, ma oczywiście ten ogon i ma mało wybitnych uczniów - mówi telewizji TVN24 prof. Krzysztof Konarzewski z Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Na każdego geniusza musi bowiem przypadać jeden debil. Do poziomu Amerykanów brakuje nam jeszcze wielu lat. Świetlnych.

Gość brzydulaa . ;(
Zrób test autorko :) trzymam kciuki :) miejmy nadzieje, że Ty też miałaś szczęście, bądź że po prostu to podziałało jako jakaś tam forma antykoncepcji :)

bylam dzien po okresie a wtedy kobieta ma dni bez plodne chcialam dodac

mialo byc nie plodne he he

no mam nadzieje ze ja nie bede miec takiego problemu w przyszlosci ale ja pytam teraz o siebie a wy mi ciagle o znajomych piszecie

Gość aquariuss
Zrób test nikt Ci nie wywróży. No chyba, że ta wróżka co kraży na kafe i spamuje. Ale to całe 25 zł, a test bodajże z 5:) Nie uprawjacie sexu przerywanego:) pozdrawiam:)

a dziekuje tez wiedzialam ze nie jestem ale wolalam sie upewnic :D dziecko to skarb ale trzeba je zrobic w odpowiedzniej chwili zeby potem go nienawidziec jak przyjdzie za wczesnie dlatego sie Ciebie poslucham i bede sie zabezpieczac:0 dziekuje:*