Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meliniada

rozmowy za granice SKYPE

Polecane posty

słuchajcie, mam chłopaka w Holandii i nie wiem jaki pakiet wykupić na skype żeby tanio do niego dzwonić on ma kartę polską (mixplus) . są tam jakieś 20 minuty za 23 zł ale pisze, że jakaś przedpłata i się do reszty pogubiłam co i jak;/ pomożecie?

Gość kjvjbjbnbnbmbvkjv
musisz kupić pierogi i wysłać sms-a do holandii

Gość Qufonia de Kaliquas
nie ma czegoś takiego, jak holandia

Dzwonie skype do polski i dzwonia odwrotnie .Skype jest darmowe

ale chodzi mi o to, że ja chcę ze skype w Polsce zadzwonić do niego na komórkę. bo tak to ja też za darmo dzwonię z kompa na kompa

Gość co z tego, ze ty bedziesz do
niego dzwonila tanio ze skype skoro on ma tam polska karte, wiec jest w roamingu i bedzie sam placil za odebrane polaczenia. nie przemyslalas tego? A jak nie bedzie mial nic na koncie to w ogole sie do niego nie dodzwonisz. Czemu nie chcesz z nim na skype rozmawiac? Nawet jesli on nie ma tam komputera to sa kafejki internetowe.

kurcze jakbym wszystko wiedziała to bym do Was nie pisała, nie przemyślałaś tego? chodzi o to, że on tam pojechał pracować na jakąś małą wieś GDZIE NIE MA KAFEJEK INTERNETOWYCH. więc dlaczego jak brat dzwoni do mnie z anglii ze skype to ja nie płacę za to ?

ty nie placisz za to, bo ty nie jestes w roamingu. Jestes w Polsce w polskiej sieci. A twoj facet jest z polska karta za granica i zawsze bedzie placil za odebranie polaczen. Jestem teraz w Irlandii, mam tu telefon z Polski w sieci Orange. Jak mama do mnie dzwonila to niestety ja tu za odebrane polaczenia placilam. teraz nie mam nic na koncie wiec mama sie do mnie dodzwonic nie moze. Jedynie moge smsy z Pl odbierac za free.

wiec namow faceta zeby sobie kupil tamtejszy numer i niech on dzwoni do Ciebie. Napewno Holandia ma jakies tanie pakiety do Polski. Albo wtedy ty dzwon do niego ze skype. Nie bedzie w roamingu, nie bedzie ponosil dodatkowych kosztow za odebranie polaczen majac tamtejsza karte. Co do pakietow skype nigdy sie nimi nie interesowalam. Z irlandzkiej karty w Vodafone place 9 centow za minute polaczenia do Pl na stacjonarny. To bardzo tanio. A jak tylko moge rozmawiam ze skype na skype. Czlowiek chce pomoc a tu zero wdziecznosci...

Gość preply54
Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy preply! Najlepsze oferty pracy http://preply.com/pl/japoński-przez-skype japonski na skypa za darmo Pracowałem z nimi przez ponad rok i zdobyłem cenne doświadczenie! Polecam.

Gość gość
preply to szajs. Okrada nauczycieli, nie dziwne, że nie chcą z wami pracować tylko namawiają uczniów na umawianie się poza tą stroną. Już 100 lepsze italki i dla uczniów i dla nauczycieli.