Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabojącasiedostojnegodeba

czy jest tu ten głupol Dostojny czy już stąd poszedł wreszcie?

Polecane posty

Bo się tego cymbała boję, a mam ochotę sobie tu popisać więcej... :( [cześć]

Powiem wam NIENAWIDZĘ DOSTOJNEGO - po co ten ciemniak tu przylazł. Rozwalił mi mój ulubiony wątek i teraz - dziś miałam sen proroczy - dopóki stąd nie pojdzie zawsze będzie każdego ogrywał modlitwą, która tu właśnie znalazł , a nazywa się ona OJCZE NASZ. I słuchajcie - jaki sens ma pisanie tu czegokolwiek z dugiej strony, gdy jakiś cymbał chory na łeb - bierze sobie modlitwę i zamiast iść i się wysopowiadać - z pokorą wyznać swe grzechy i za nie żałować - to wykorzystuje MODLITWĘ PAŃSKĄ by nią ogrywać... osoby, które mu ją podały. I co te osoby mają zrobić jak ich ojciec nie zgwałcił? Nie mają szans!!! Mam nadzieję, że to zero stąd już poszło :( Naprawdę :(((

Nie widzę, żeby ktoś tu pisał, a zatem ja napiszę. wiem dlaczego przegrywa się z Dostojnym. Bo Dostojny na pierwszym miejscu stawia KOŚCIÓŁ i on zwycięża. Moim zdaniem Jego się nawet kamelia boi i powinna bać choć ma tam jakieś koleżanki w tych swoich ewangelikach. Ale Kościół Katolicki i tak jest najważniejszy i najsilniejszy. I wiecie - Dostojny jest bezkrytyczny w stosunku do Kościoła i ogrywa normalnych ludzi Ojcze Naszym. JEST MAKABRYCZNY :( Co więcej napisać? :(

Gość Dostojny Kawaler
jestem:)

Gość Dostojny Kawaler
Owieczko nie boj sie mnie:(

Gość Dostojny Kawaler
Owco co Ty piszesz:O:O:O:O:O:O zaloz sobie Watek dla katolikow obiecuje ze nie bede tam wchodzil i pisal....:(

Powiem wam ja zrobiłam 1 błąd, że z nim w kompie przegrałam - popierwsze takie słowo jak OGRANY, że jest ograny przez diabła on - w nocy zwłaszcza. Poza tym on sobie jedzie po IP - myślałam, że jest ksywką w necie, a to pan IP jest - i OK, ale w takim razie daj se numer IP na ekranie i nic do Ciebie nie mam - albo w stopce przynajmniej. I tyle. I wiecie - ja przez niego nie umiem wyjechać do pracy. Bo za nim idą ciemne siły. Po co ja tu w ogóle pisałam :( No ale cóz... chciałam dobrze. Wyszło? Daremnie. Wiem, że tak źle by nie było gdyby ludzie piszący tu na topikach religijnych byli bardziej normalni. I tyle. Dlatego spadam stąd z tematów religijnych i mam złe wspomnienia. Że chciałam dobrze, a wyszło? DNO. I jeszcze Dostojny - normalnie się go boję!!! On jest wszędzie!!! :(

wiecie jak sie pozbyć Dostojnego? NARODOWOŚCIĄ. Tylko tak. Jego inaczej nie da sie spławić. Zapytajcie sie go kim chciałby być gdyby nie był Polakiem. Powie, że wolałby nie zyć wcale wtedy. Tylko Polska i owca i koniec. Ja w ogóle nie myślałam narodowością ostatnio - no i masz babo placek. jego tylko tak można wykończyć. Co za debil :( Znaczy on jest mądry, ale nie jest tym za kogo się podaje. Ciemne moce w nim przeważają. Nie potrafi z nimi wygrać. Bo nie chodzi do spowiedzi. I tyle :(

Gość osobaktorasechcepisacnakafeale
Dostojny - jesli nie urodziłbyś sie Polakiem to jaką narodowość chciałbyś mieć? Napisz cfelu!!! :(

Gość Dostojny Kawaler
Owieczko jak to przeze mnie do pracy nie wyjechalas? co Ty mowisz...:O zaloz sobie swoj watek dla katolikow, obiecuje nie WEJDE TAM NIGDY nie jestem Panem z Katowic:( nie myl mnie z nim!!!!

Gość mamstrachawbialydzien
Dziś boli mnie brzuch słuchajcie i mam kłopoty zolądkowoe bo wczoraj zjadłam za dużo sliwek. I wiecie co mi sie stało? Położyłam się przed południem na KANAPĘ i przysnił mi sie HORROR. W biały dzien, w środku dnia, na 5 minut się kimnęlam po zjedzeniu tabletki i przysnił mi sie HORROR klasyczny. Co to może znaczyć? :( Jestem ograna? :(

Gość Dostojny Kawaler
ale czemu mnie nie wyzywasz od cwali?

Gość Dostojny Kawaler
moglbym miec narodowosc holenderska np:) badz belgijska:) te kraje sa bliskie memu sercu:)a czemu o to pytasz? nie wyzywaj mnie prosze:(

Gość wronaalbinos
A przez kogo mi się śnią horrory w środku dnia ty downie!!! Przez Ciebie. Wczoraj znowu zaraz za mną przylazłeś na kafe i sie wystraszyłam. Dziś w nocy śniły mi się 2 sny - w 1 się bałam , drugi jakiś taki naturalistyczny, a dziś w środku dnia sniła mi się czarna noc i krew. Ciekawe kto się do tego przyczynia? chyba nie ja!!!

Gość dostojnytofajnygoscale
Dostojny - czy nie zamierzasz pojsc sobie z kafe? Nudno tu, nie uważasz?

Gość Dostojny Kawaler
No na pewno nie przeze mnie sa te sny bo ja Ci zle nie zycze a wrecz przeciwnie zycze Ci wszytskiego dobrego w zyciu, bys znalazla prace i Ci sie wiodlo:)

Gość Dostojny Kawaler
a co ja Ci przeszkadzam na kafe? Zaloz sobie watek dla katolikow 2 masz moje slowo ze tam nigdy nie wejde!

Gość Dostojny Kawaler
:O

Gość aa i tak
Dostojny i juz :) znowu siie kwasisz:)