Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka_29

obraził się :(

Polecane posty

Gość Jasio_Sałata
Takiego To żaden facet nie ma :)

Gość poszukujący/zachpom
dziewczyny zamiast wibratora nie lepiej jest znaleźć fajnego kochanka??? czy taki gumowy przyjaciel może zastąpić faceta?? może i głupie pytanie ale ja jakoś nie widzę się z gumową lalką, wolę żywą seksowną kobietę/kochankę

o madafaka jaki sprzęt... nie no to juz troszkę przesada... tki rzeczywiście za dużo pola manewru dla kochanka już nie zostawia... ze tak powiem wychodzi na przeciw wszelkim oczekiwania :P hmmm takiego to już bym do łózka nie wpuścił, bo czym ja miałbym sie zająć ? najlepsze sa zwykle proste, wibrujące. wiele razy z moja eks sie nim bawiliśmy, robiłem jej minetkę, potem minetkę i palcówkę, a później, na końcu doprowadzałem ja do orgazmu, stymulując wibrująca końcówka maleństwa jej łechtaczkę a dwoma palcami pieprząc jej małą:)

Gość karolinka_29
no jakby facet mnie zapokajał to wolę z nim uprawiać sex, ale jeśli on cały czas nie i nie.. to nie pójdę przecież z pierwszym lepszym

Gość Uleczkaa
poszukujący/zachpom masz racje...zywy jest lepszy...ale jak nie ma zadnego fajnego...to chwilowo i taki jest.

Gość karolinka_29
no więc miał racje, że się obraził? ;)

Gość poszukujący/zachpom
to załóżcie sobie posta że szukacie dajcie namiary na miasta a później wybierajcie :) oferty , a tak poważnie patrząc na tą maszynę można tylko stresa się nabawić, gdzie tu jest miejsce dla nas:) jemu to faktycznie mało kto dorówna ale masz racje ja też nie mogę znaleźć fajnej dziewczyny a mam dokładnie taki sam powód jak Wy :) tyle że w moim przypadku gumowa lalka nie wchodzi w grę.

nie, oczywiście ze nie miał, bo z tego co pisałaś to nawet go nie wiedział, wiec nie mógł dojść do tych wniosków co ja :) z drugiej strony zal mi go, ze obcy ludzie wiedza więcej o sposobach w jaki sie zaspokajasz od niego :P na jego miejscu byłoby mi przykro.. w gruncie rzeczy jestem już prawie pewien, ze on nie jest obrażony, tylko mu po prostu najzwyczajniej przykro... zorganizuj cos miłego dla niego, czule przepros, zrób tak zeby poczuł sie wyjątkowy :) a wtedy możecie porozmawiać o maleństwie , ale może nie atakuj go od razu takim monstrum jak ten Twoj...

Gość loolka1111
karolinka...serio masz takiego cyborga..ty to tylko tak dla szpanu...poza tym gdzie go kupilas?

Gość karolinka_29
@loolka kupiłam go właśnie w AnnSummers (mieszkam w Anglii) Akurat promocja była :D @ minetou - wiem, że mu było przykro, bo widziałam jego reakcję jak mu o tym powiedziałam, ale nie wiem jak inaczej mu dać znać, że mam swoje potrzeby. To głównie ja inicjuję sex i już mnie to zaczyna męczyć. On albo takich potrzeb nie ma, albo zwyczajnie mu się znudziłam i nie ma na mnie ochoty.

Gość taka sobie para
moj tez by sie pewnie obrazil jakbym chciala vibro...ale ja go zbajerowalam tak ze sam mi kupil:) on ma frajde jak czasem popatrzy sobie jak sie nim bawie...a ja moge go uzywac kiedy tylo chce bez stresu ze nie bedzie mu sie to podobac:)

Gość sisisisisisi
no współczuję. Faceta nie rozumiem. Może mu faktycznie przykro, ale skoro odmawiał seksu przez tak długi czas to chyba powinien się z tym liczyć. Chyba lepiej, że kupiłaś sobie wibrator (tak a propos całkiem fajny - ja mam inny model, ale też 'króliczka') niż gdybyś miała przespać się z innym