Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotojest

pomozcie prosze czy to ciaza?

Polecane posty

Gość cotojest

Podczas ostatniej owulacji oprocz sluzu bylo tez troche krwi, powinnam dostac okres 5 dni temu jednak nic nie ma , czy to mozliwe ze ejstem w ciazy czy tez jakies zmiany we mnie tylk zachodza? jakies przesuniecie cyklu??

Gość ging
A sa jakies obiawy typu bola cie piersi albo cos?

Gość cotojest
piersi nie bola ani innych objawow nie ma tylko martwi mnie ten brak okresu, mogl sie ot tak przesunac?

Gość ging
Znacz sie nie wiem a kiedy ostatni raz kochałaś sie z chłopakiem?

hej mam do was pytanko mam taki problem kochałam się z facetem w nocy potem poszliśmy spać ja się nie umyłam on też nie. mieliśmy gumki ona nie pękła, rano znowu się kochaliśmy zanim poszlismy pod prysznic no i teraz moje pytanie może głupie ale zaczynam schizowąc jeśli za każdym razem miałam gumki i one nie pękły czy mogło w jakiś sposób dojść do zapłodnienia?? czy np jak chłopak wycierał się chusteczką w nocy a potem dotykał mnie palcami czy plemniki mogły jakoś się dostać czy wogóle one przeżyją?? zastanawia mnie tylko sam fakt nie umycia się. dordźcie co myślicie

Gość cotojest
tuz przed owulacja o ile pamietam pozniej juz nie, ta owulacja nie byla taka jak zawsze, bylo chyba troche mniej tego sluzu no i byla obecna krew

Gość ging
JA mysle ze nie mozesz byc w ciazy bo skoro mieliscie gumke i ona nie pekla hmm tylko nie wiem czy jak dotykal ciebie palcami tam a przed tem plemnikow to czy wtedy cos moglo sie stac ale raczej nie tak mysle.

Gość ging
To nie wiem a ile czsu temu to bylo? Moze zrob test? JA tez mam akurat taki problem obawiam sie ze moge byc w ciazy ale ja mam wiecej obiawow niz ty..

tzn to było tak że kochaliśmy się w nocy, a dopiero rano jak wstaliśmy to mnie dotykał i znowu był sex chodzi mi też o to czy ewentualnie jakby się tak zdażyło że np w nocy zdejmując gumkę i wycierając się husteczką jakby prawdopodobnie zostało mu coś spermy na rękach to chyba plemniki do rana by nie przeżyły???

Gość ging
Aha no rozumiem no moze nie przezyly ale to mozna sprawdzic w niecie ile takie plemniki moga przezyc ale przeciez w kobiecie moga zyc nawet 24 godz. wiec na członku chyba tez

Gość cotojest
u mnie to bylo jakos ok 5go sierpnia mniej wiecej w tym czasie mialam owulacje a jeszcze troszke wczesniej wspolzylam. okres powinnam dostac 5 dni temu i tak jak przed kazdym okresem pogorszyla mi sie cera i jestem chyba bardziej przewrazliwiona tylko miesiaczki brak

Gość ging
Nie chce cie stresowac ale wez zrob sobie test najlepiej jeden teraz a drugi za tydzien bo to jeszcze wszystko nie wiadomo. A miesiaczke masz regularna ?

Gość cotojest
mam regularne miesiaczki, ale nigdy podczas owulacji nie mialam krwi, czy to mozliwe ze to przesunelo miesiaczke?

Gość ging
wydaje mi sie ze tak ale nie jestem pewna nigdy tak nie mialam. JA czasami mam tak ze przed miesiaczka mam brazowe plamienie...

Gość cotojest
dzieki za wszystkie odpowiedzi.. zrobie test i bede spokojniejsza

wiesz co wydaje mi się że to z stresu ja miałam podobną sytuację kiedyś i nie miałam okresu cały tydzień a potem dostałam także stres też ma duży wpływ na opóźnienie

Gość ging
pewnie justa1988 ma racje duzo tez daje stres ja czasami mam tak ze jak sie stresuje to wcale przez caly miesiac nie mam okresu.

no także głowa dfo góry ja panikowałam robiłam test a okresu nadal nie było dostałam po 7 dniach co napewno było wynikiem stresu bo nigdy mi się nie spóżniał