Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WnerwionaZłośnica...

Angielski czy niemiecki?

Polecane posty

Gość gość
Chciałam zapytać czy ktoś z Was moze posyłał swoje dziecko do szkoły Helen Doron w Krakowie ? Jestem ciekawa Waszych opinii.

Gość gość
A jakie sa maksymalnie liczebne grupy w Syllabusie ? W sumie probowałam już naukę samodzielnie, ale jakoś w grupie lepiej mi idzie..

Gość gość
Oj u mnie to też Angielski na poczatek a potem dopiero niemiecki. I taka powinna byc kolejność. A tych jezyków mozna sie uczyć w SpeakUp. To jedna z takich najlepszych szkól moim zdaniem.

Gość gość
Jak dla mnie angielski jest przekerlamowany, wszyscy sie go ucza, jest banalny... Zdecydoanie jestem za niemieckim, zwlaszcza,ze od kiedty mama mnie namówiła na kurs w http://www.warszawa.oei.org.pl/ to naprawde jesszcze bardziej mi sie spodobał!

Gość gość
A czy ktos z was moze zapisywal sie na kurs jakiegos specjalistycznego języka? Medycznego albo biznesowego? Znalazłam w http://www.makilen.pl/ oferte kursu wlasnie medycznego angielskiego i szukam opinii czy warto na taki kurs sie wybrac. Jak ktoś ma doświadczenie to niech się dzieli!

Gość gość
Zawsze zaczyna sie nauke od tego jezyka które jest nam najbardziej potrzebny chociazby w pracy. I mam tu na mysli chociazby angielski. I dobre kursy jak własnei SpeakUp powinny nam skutecznie w takiej nauce pomóc.

Gość rabatka
Ojej, angielski przereklamowany? Przecież to dzisiaj podstawa. Innych języków można nie znać, ale ten po prostu należy. Dobrych szkół jest wiele, choćby Empik School. Oczywiście niemiecki bywa przydatny, jeżeli często jeździ się do naszych zachodnich sąsiadów zawodowo lub prywatnie, ale poza tym to już raczej nie.

Gość treszkka
Ta szkoła akurat jest ok, uczyłam się w niej angielskiego i mam miłe wspomnienia. Generalnie można szkolę polecić ze względu na dobry poziom nauczania i miłych nauczycieli. Ogólna organizacja też jest ok. Ja szybko nauczyłam się języka, śmiało mogę dogadać się z cudzoziemcem.

Gość gość
To prawda, co do SpeaKup to sie z Wami zgodze. Bo jednak patrząc na inne szkoły ta jest chyba najlepsza.

Gość gość
Pracodawca i tak najpierw zapyta o znajomośc angielskiego, dopiero potem bedzie pytał o inne jezyki wiec chyba nie ma to jak postawić na angielski.

Gość gość
Jezyk angielski jest bez wątpienia podstawa i w pierwszej kolejności musimy zwrócic na niego uwagę kiedy też bedzie zależało nam na tym zeby znalezc dobrą prace.

Gość gość
W dzisiejszych czasach jednak znajomość jezyka obcego jest podstawa. I jesli mamy z tym problem, to kursy sa dla nas na pewno najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Jesli kupujesz to ja powiem ze angielski łatwiejszy i o wiele bardziej potrzebny niż inne jezyki. Jak juz sie nauczysz angielskiego mozesz spokojnie próbowac innych.

Gość gość
Jesli angielski zwłaszcza biznesowy to na pewno w tej sytuacji polecam szkołe Prolog w Krakowie jako własnie ta najlepsza i najtrafniejsza jesli chodzi o wybór szkoły angielskiego.

Gość gość
Fajnie jest znać tyle jezyków. Powiem Wam szczerze ze jednak angielski jest tutaj podstawą. Jednak w pierwszej kolejności musimy zwrócic na niego uwagę kiedy też bedzie zależało nam na tym zeby znalezc dobrą prace.

Gość gość
Mogę Wam polecić szkołe języków obcych w Krakowie Syllabus. Tutaj macie j. angielski, j niemiecki dla dzieci młodzieży i dorosłych. Na wszystkich poziomach. Naprawde szczerze polecam.

Gość gość
Byłam 2 lata na kursie w Syllabusie. Teraz bez problemu mogę pojawić sie na rozmowie o prace i bez zacięcia odpowiedziec na to o co mnie zapytaja. Tez myslałam ze nie naucze sie tego jezyka, a jednak wszystko jest mozliwe.

Gość gość
Postawiłam na taka kolejność- najpierw Syllabus a potem pomysle o takim obozie. Za słabo znam angielski zeby myslec o obozie.

Gość gość
W Krakowie masz jeszcze fajniejszą szkołe bo Syllabus. I co wazne mozesz uczyć sie w niej nie tylko języka angielskiego. Naprawde bardzo dobra szkoła.

Gość gość
Ja postawiłam na niemiecki i kurs w Goethe Institut gdzie lektorzy oprócz wiedzą językową dzielą się również ciekawostkami i zagadnieniami kulturowymi przez co dużo przyjemniej się uczyć.