Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaija

NIE WOLNO MI GO KOCHAĆ....

Polecane posty

JESTEM MĘŻATKĄ Z 5 LETNIM STAŻEM. COŚ SIĘ OSTATNIO ZACZĘŁO PSUĆ. SEKS TYLKO Z OBOWIĄZKU I DLA PRZYJEMNOŚCI MĘŻA (2-3 MINUTY I KONIEC). W DOMU ZERO POMAGANIA NAWET NACZYNIA CIĘŻKO DO ZMYWARKI WSTAWIĆ... I CIĄGŁE PRETENSJE O CHYBA WSZYSTKO....I NAGLE POJAWIA SIĘ ON.... PRÓBOWAŁAM SIĘ BRONIĆ NIE WYSZŁO... DLACZEGO TAK SIĘ STAŁO NIGDY BYM NIE PRZYPUSZCZAŁA ŻE JESTEM ZDOLNA DO ZDRADY...

Gość chce być djką
o rany rany. cóż za poemat

Gość anonim-ka89
moze juz mu się znudziłaś lub on też poznał kogoś

Gość babo walcz o swoj zwiazek
duzo rozmawiaj z mezem , wina zawsze jest po obu stronach. wiesz co ? To nie jest dobry pomysl uciekanie w ramiona innego, wlasnie przez cos takiego malzenstwa sie rozpadaja bo zwyczajnie nie chce wam sie ruszyc dupy i powalczyc!!!!!

Gość paszla vont
po pierwsze wylacz capsa po drugie twoje kurewskie geny ujawnily sie

Gość babo walcz o swoj zwiazek
a moze twoj maz ma problemy w pracy lub inn. Spruboj sie dowiedziec a nie szukac wrazen na boku

Gość seks z obowiązku dla
przyjemności - heloł co to koorwa znaczy:O po chooj się pobieracie ,rozmnażacie jak nie umiecie cenić życia w związku o rodzinie to już nie wspomnę:O nie ważne jak długo żyjemy ważne jak żyjemy a wy o jakości zapominacie:O odejdź od męża i zachowaj chociaż odrobinę godności

A MYŚLICIE ŻE NIE WALCZYŁAM??? ŻE TAK OD RAZU HOP DO ŁÓZKA Z INNYM??? ALEŻ ILE MOŻNA. pROBLEMÓW W PRACY NIE MA BO PRACUJEMY RAZEM wSPÓLNA FIRMA...

może mąż też kogoś poznał na boku i dlatego tak ostatnio zobojętnial?

Gość paszla vont
mowie tobie pisdo wylacz capsa :D

no i fajnie pytałaś się dlaczego tak się stało to ci odpowiadam że może też tak jest że kogoś ma

Gość paszla vont
przeciez tego czytac sie nie da :D

Gość super to bylo naprawdeD:D:D:D
" Catie a ten drugi będzie naczynia do zmywarki wstawiac?" HAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość anonim-ka89
a co to tylko kobieta ma walczyć o przetrwanie związku a fecet to od czego jest???

Gość anonimka ale kto tu ma z tym
problem? on czy ona?:D

Gość Pupciaan
Nie wiem czy śmiać się czy płakać, jak kobieta ma za wiele to jej się w głowie przewraca. Zły bo do zmywarki nie wkłada naczyń - a może mu się po prostu nie chce? Z tego co piszesz jesteś cholerną egoistką, bo jak seks dla przyjemności męża to już Ci się nie podoba. Rozumiem ze jak bylo tylko dla Twojej przyjemności to dobrze? W ten sposób mąż znajdzie sobie kochanke, która będzie myślała również o jego potrzebach a nie tylko o własnej dupie. Daj mu odpocząć i pomyśl rownież o nim nie tylko o sobie. Zobaczysz ze wtedy się wszystko zmieni bo i on z zadowolenia będzie chciał spełniać Twoje potrzeby. Boże co za głupia baba

anonimka forum ma to do siebie że zna się tylko punkt widzenia jednej osoby myślę że on też by miał wiele ciekawego do powiedzenia na temat ich związku

Gość Pupciaan
Ło kurwa ja nie doczytałem, że ty się grzmocisz na boku, to idz w cholere szkoda chłopa zeby z czyms takim pod jednym dachem mieszkał co kity nie potrafi uchować. Won do swojego kochasia niech Cie utrzymuje.

Gość PRÓBOWAŁAM SIĘ BĆ NIE WYSZŁO
Masz nas za naiwniaków ? Chciałaś zdradzić i zdradziłaś. Nikt tu nie da Ci rozgrzeszenia. Płacisz za swoje. I pij sobie piwo które sama naważyłaś. Lepiej zejdź ludziom z oczu bo Cię zjedzą z kaszą. Zresztą mają racje.

Gość paszla vont
autorka jest prowokatorką wystarczy spojrzec na ilosc zalozonych tematow i porownac z iloscia jej postow Użytkownik: mamaija (ilość tematów: 3, ilość postów: 7) :D

Gość anonim-ka89
e tam sie czepiacie!!! facet sie znudził babką i babce sie znudził facet to szuka wrażeń

Gość Rozwodka bede1
Wiesz co,temat mnie zainteresowal,bo sama jestem w sytuacji,gdzie zakochalam sie w zajetym,i w sumie nie wolno mi go kochac.Ale z tymi naczyniami rozbroilas mnie.Ja jestem teraz w separacji z mezem,ale unas byly naprawde ciezkie problemy,unas w rodzinie nigdy nikt sie nie rozwodzil,dlamnie malzenstwo powinno przetrwac naprawde duzo.Moze wyjasnij dokladnie co w twoim zyciu tak naprawde cie popchalo do zdrady,moz masz jakis silnijeszy argument od nie powkladania naczyn do zmywarki.I pamietaj,ze w naturze faceta juz tak jest,ze do sprzatania raczej maja dwie lewe rece,owszem mamy teraz inne czasy,lecz tak starych genow tak szybko nie wytepisz.

Gość porażka ten temat i autorka
" mamaija A MYŚLICIE ŻE NIE WALCZYŁAM??? ŻE TAK OD RAZU HOP DO ŁÓZKA Z INNYM??? ALEŻ ILE MOŻNA. pROBLEMÓW W PRACY NIE MA BO PRACUJEMY RAZEM wSPÓLNA FIRMA.." i co z tego? to znaczy, ze jego nie moze nic dreczyc? dorosnij autorko.