Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMI123

ciąża a kłucie brzucha w okolicy pępka i ciągnięcie brzucha w dół???????

Polecane posty

Gość KAMI123

potrzebuje porady----moja siostra jest w 13 tc bliżniaczej od początku zagrożonej z powodu krwiaczka i plamien,2 razy była w szpitalu a teraz jest 3 raz i stwierdzono odklejanie sie łożyska,nadal plami a do tego czuje silne kłucia w brzuchu w okolicy pępka i ciągnięcie brzucha od pępka w dół,:(ten ból czasem blokuje jej ruchy a lekarze każa leżec i podją leki,w dodatku ostatnie usg miała przy przyjęciu na oddział w czwartek ,miała nadzieje że dziś zrobią kontrolne ale ordynator zlecił dopiero na środe:(no i sie strasznie denerwuje,bo czuje sie coraz gorzej a personel to olewa:(w dodatku jej lekarz prowadzący jest na urlopie i nie wie z kim gadac:( prosze o jakieś rady!!!!!!

Gość Kafeterianka252
no przeciez jest w szpitalu a personel jej nie olewa a tak poza tym wcale nie jest powiedziane, że usg nie jest szkodliwe, dają jej leki a jak poroni( tfutfutfu) to nic nie moga zrobic, nie stresuj sie musisz byc w dobrej wierze ps. pamietaj, ze ona nie jest jedyna pacjentka, lekarze pewnie robia co w ich mocy.

Gość KAMI123
DZIĘKUJĘ ZA WYPOWIEDZI:) może jeszcze ktoś sie wypowie?????????????????????

hej dziewczyny ja jestem w 36/37tyg ciazy i kluje mnie wlasnie w okolicy pepka.. czy jest to normalne??