Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fashion

pOMOCY KATALOG

Polecane posty

Czy jest tu ktoś kreatywny kto ma więcej pomysow niż ja dzisiaj??? Mam prtoblem szykuje stronke do katalogu i.... nie moge znaleźć wstepu jak zachęcic dzieciaki by wybrały wlaśnie nasz obóz w górach... chodzi o kilka słow ,,, moze ktoś pomoże... Póki co od 30min skleciłam tylko Prawdziwa śnieżbna przygoda i zimowe szlaństwo .....My się zimy nie boimy.....

Chodzi o pierwszą stronę katalogu zimowego...... „WINTER BIESZCZADY - POLAŃCZYK Obozy narciarskie i snowboardowe Obóz tańca nowoczesnego i fitness Halowa piłka nożna Wiek uczestników 9-13 lat, 14-18 lat To Twój prawdziwy młodzieżowy obóz przyjaźń, luz, przygoda i mnóstwo atrakcji Marzy Ci się zima jak z bajki, przejażdżki psim zaprzęgiem czy prawdziwa wyprawa na rakietach śnieżnych? Zasiądź za sterami skutera śnieżnego, znajdź tropy dzikiej zwierzyny, zabierz przyjaciół i zasmakuj bieszczadzkiej przygody tak było w zeszłym roku....

Tylko u nas spędzisz niezapomniane chwile! Wspaniałe wrażenia i miła atmosfera. Chcesz poczuc sie jak władca zimy? Tutaj jest to mozliwe! Dzieki naszym obozom zasmakujesz prawdziwej przygody! Sorki, ale raczej nic lepszego nie wymysle. Nie mam weny dzisiaj :P