Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy_świata

dziewczyny mnie (tylko) lubia

Polecane posty

Gość Ciekawy_świata

mam pewien problem bo nie czy sie smiac czy plakac ;p tak jak w temacie dziewczyny mnie lubią ale tylko lubia... Do bardzo smialych nie naleze ale ostatnio coraz latwiej dogaduje sie z nowymi (tylko ;/) kolezankami. (2 imprezy- 3 nowe nr... o zaden sam nie zdazylem prosic ;p) Czy one udaja nie zainteresowane czy po prostu szukaja kolegi/przyjaciela??

Gość Ciekawy_świata
nikt nie pomoze??

Gość Ciekawy_świata
ale na co mam czekać?? aż jakiejs sie zachce ze mna spotykac?? Czy moze po prostu nie podobam sie dziewczynom (to jest moja wersja)

niewiem jak wychlondasz ale to jest mozliwe... i zalezy tez jakie dziewczyny ci sie podobaja i do jakich zagadujesz. Bo moze tym dziewczyną sie nie podobasz bo np. niejestes bogaty, albo niemasz wyrobionej albo jesteś zbyt niski...

Gość spiiiiiii
a co? marzy ci sie ruchanie 3 naraz? :o

Gość bershkaa
Ja pwoiem ci jedno,ze kobieta to skomplikowana istota :) Nigdy nie wiesz co sobie mysli o tobie, czy tylko udaje obojetna czy rzeczywiscie jest obojetna, czy szuka przyjaciela bo np. dobrze jej sie z toba rozmawia... za to faceta to chyba jasno i wyraźnie daje do zrozumienia jak jest prawda? czy sie mylę....? czy faceci tez udają czasem obojętnych a tak naprawdę wzdychają do kobiety?

Gość spiiiiiii
faceci wzdychaja ale potrafia sie uniesc meska duma gdy im cos niepodpasuje:o