Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina995

CZY TAK TEŻ MOZNA ZAJSC W CIAZE?

Polecane posty

Gość ewelina995

Bardzo chce miec dziecko ale moj chlopak chyba raczej nie jest gotowy, zawsze gdy ma poleciec wyciaga pare sekund przed widze kiedy wyciaga i po okolo 5 sekundach spuszcza sie na reke! czy jest jakas szansa ze zajnde w ciaze?? bardzo bym chciala:)

RACZEJ nie masz szansy tak zajść, umiejetny stosunek przerywany to skuteczna antykoncepcja, choć wiadomo wyjątki sie zdarzają.

Gość rererere
moze wez powiedz chlopakowi ze bierzesz tabsy i moze sie spuszczac.. ale sie zdziwi jak zajdziesz w ciaze po miesiacu :classic_cool:

Gość hanna8701
no własnie, jeżeli chcesz zajść w ciąże a wiesz ze chlopak do tego nie dopusci to powiedz ze zaczełas bractabletki i pozwól mu kończć w Tobie :-)

Gość acha acha
Tak potem taka jedna z drugą zajdzie w ciąże chłopak ją kopnie w dupe bo nie będzie gotowy na dziecko aq ona będzie żyć na koszt państwa. Gratuluje rozumu idiotko. I jeśli tak zrobisz to życze ci żeby twój facet sie o tym dowiedział. Zresztą on pewnie widzi jaka z ciebie kretynka i nie dziwie sie ze nie chce mieć z tobą dzieci .

Gość pędrak
...a zastanowiłyscie sie czym dla mniej moze sie skonczyc takie kłamstwo??? nie sluchaj tego Stosunek przerywany nie jest zadna antykoncepną nawet jesli jak to ktos okreslił jest najbardziej umiejętny. BZDURA!! Kazdy facet podczas stosunku przechodzi twz kropelkowanie i poprzez takie zjawisko rowniez moze dojsc do zapłodnienia

Gość pędrak
... a po drugie kto Wam dał prawo do oceniania autorki tego wątku?? to jej decyzja i to ona bedzie ponosic ewentualne konsekwencje

Hej Ja też bardzo pragnę dzidziusia a mój facet jeszcze nie myśli nawet o ojcostwie! Ale nie radze oszukiwać faceta aby zajść ... to do niczego nie prowadzi... chciałabyś żyć z świadomością, że twój mężczyzna nie chciał tego dziecka? bo ja nie i dlatego nie zmuszam mojego do niczego i czekam aż on też będzie gotowy