Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim-ka89

wszystko na temat tatuaży

Polecane posty

Gość anonim-ka89

hej chciałabym sobie zrobić tatuaż na stopie ale mój facet odradza mi robienia tatuażu może prenatalny czy coś podobnego na 3lata chyba

Gość blondes
o a ja tez chce takie na 3 lata

Gość prenatalny???
to prowo? :D

Na 3 lata nie polecam Bo tatauaz potrzecha latach nie zniknie z dnia na dzien caly. Dzis mija powiedzmy 3 lata jutro sie budzisz i nie ma. Tylko schodzi powoli najpier plamy sie robia jak by wyblakniete, moze trwac to nawet kilka lat a w niektorych przypadkach nie znika wogole, i trzeba poprawiac bo tatuaz wyglada jak plama . I wtedy lepszy nawet tatuaz ktory sie znudzil niz plama na ciele ktora nie przypomina niczego.

Gość anonim-ka89
aha no ja czytałam gdzieś ze po takim moga zostać blizny nawet

Gość anonim-ka89
a co sądzicie o takich gwiazdkach jak ma rihanna coś podobnego do tego ikf.styl.fm/img94173.tatuaze.204988.jpg

Nie wiem jak z ustami nigdy nie widzialam nikogo kto by mial zrobione to ale mysle ze nie jest to az tak widoczne jak z tatuazami poniewaz jest to ienka linia i kolor jest zdecydowanie jasniejszy. Ale nie chce sie wypowiadac bo nie mam pojecia. Widzialm tatauaz niby permanetny po 4 latach zostala z niego dziwna plama a byl wczesniej kwiatek i kolezanka musiala chcac nie chcac poprawic go na stale. A co do gwiazdek Rihhany to co sie komu podoba :) ale mysle ze dosc popularne sa teraz lepiej poszukac czegos oryginalnego:)

Gość anonim-ka89
no właśnie mi sie podobaja gwiazdki rihanny jak będę robiła tatuaż to mały no myślałam jeszcze na plecach imię z chińskich znaków ale nie teraz

Ja mam 3 tatauaze dwa przemyslnae jeden srednio ale wszystkie trzy lubie i kazdy cos oznacza:) w moim zyciu wiec naprawde dobrze sie zastanow nad wzroem i miejscem bo wielu ludzi robi cos czego pozniej zaluja.

Gość anonim-ka89
a jakie masz i w jakich miejscach i co dla ciebie oznaczaja jeśli można wiedzieć?

Jeden mam na stopie i wchodzi na kostke i jest to jaszczurka Moj pierwszy i malo przemyslany Napis polaczony z wzorkiem ktory byl narysowany z glowy przez tatauazyste ( przedstawialm mu swoja wizje i napis ktory chce miec i on narysowal mi kilka projetow dal do domu i moglam sie oswoic z nimi i dopiero wybrac) I trzeci najnowszy nabytek jest to napis w lacinie a mam go od szyji do konca ramienia tak na wierzchu( rihanna ma cos podobnego chyba jakas date w tym miejscu) A znaczenie pozostawie dla siebie:)

Gość anonim-ka89
aha ... no ja myślałam nad chinskim imieniem ale to na plecach pomiędzy łopatkami ale poczekam i pomyśle aż po ślubie!!! no i te gwiazdki na stopie