Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasieka

Niechciana ciąża

Polecane posty

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!
taki temat jak ten powinien zostac zablokowany. bałas sie isc do gina i poprosic o tabletki zeby nie zajsc a teraz nie boisz sie isc usuwac twojego dziecka??? które ku..... nie jest niczemu winne ?? ile masz lat??? za młoda na rodzenie a za powazna na pieprzenie ???? ile kobiet jest ktore latami staraja sie o dziecko, ile kobiet jest ktore są w ciązy i ciąze są albo zagrozone albo poraniają !!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze to sie na tobie zemsci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie, nie jestem moherowym beretem !!!! jestem jedną z tych dziewczyn k których pisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zycze powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaharka
Jestem studentką V roku prawa piszę pracę nt. przerywania ciąży i jej aspektów prawno-moralno-społecznych. Będę wdzięczna za wypełnienie ankiety: www. interankiety .pl/interankieta/e90361897423875a8b00b677fe9b7b16.xml Oczywiście bez spacji pomiędzy słowem interankiety a pozostałym adresem. Pozdrawiam serdecznie, Katarzyna Brzezińska

Gość Do autorki....................
Piszesz " Polsce muszę się ukrywać i szukac podziemnych instytucji nie mając prawa decydować o swoim życiu" ale teraz to nie decydujesz o swoim życiu tylko o życiu nowej istoty. A ono ma prawo żyć, tylko nie ma jeszcze głosu, dlatego są na tym świecie dobrzy ludzie którzy wypowiadają się w imieniu tego maluszka. Donoś tę ciążę, urodzisz dziecko i oddasz je do adopcji.

Gość Lila

Wystarczy wpisać miasto ginekolog pełen zakres usług. Moze w Poznaniu nikogo takiego nie znajdziecie bo się podobno boją wiem od znajomych którzy mieli problem. Ale wystarczy w mniejszych miejscowościach dookoła Poznania poszukać u prywatnych ginekologów. Tylko niestety cena zwala z nóg od 5 tys w góre 😕