Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red high hills shoes

Matka mojego faceta zasługuje w najlepszym wypadku na utopienie

Polecane posty

Gość red high hills shoes

Jestem cierpliwa i naprawde wiele moge zniesc ,ale obiecuje ze kiedys udusze te wiedzme. nie ma dnia (doslownie) by nie wywinela mi czegos na zlosc. matka mojego faceta mieszka w jego domu. swoj musi skonczyc (co sie nigdy nie stanie). codziennie daje mi odczuc ,ze mam sie wyniesc. przenioslam sie tutaj z tytulu pracy. przez nia we wrzesniu sie zwalniam i wracam do siebie. wczoraj sie poplakala :D i stwierdzila ,ze ona sie nie chce dzielic ze mna wanna. wiec oj glupi facet wsiadl w samochod i pojechal kupic wanne! dzis zakrecila gaz chyba kombinerkami bo za cholere nie moglam go odkrecic a mam wiecej sily niz ona. poszlam zadzwonic do swojego faceta zapytac gdzie ma kombinerki, wracam do kuchni i co? kurek poluzowany. a ona (specjalnie zerknelam) siedziala w innej pozycji. czy ja mam obsesje? myslicie ,ze to ona skrecila mi ten kurek a potem jak uslyszala ze dzwonie do synka to go poluzowala????

Gość ach te tesciowe
Współczuje Ci takiej teściowej... Moim zdaniem ona ten kurek zakręciła. A co do tej wanny to sorry że tak napisze ale Twój facet jest chyba nienormalny że pojechał po wannę bo mamusia nie chce się dzielić z Tobą...

Gość ja na pewno nie mieszkalabym
z taka szmatą, wiej stamtąd i faceta też zmień bo jak mamusi pojechał po wannę bo ona dzielić się z Tobą nie chciała to już widać że maminsynek :o Poza tym gdzie tą wannę położyła? u siebie w pokoju? chyba że facet jeszcze jej robi osobną łazienkę?

Niech facet ją wykopie z domu skoro jest jego i będziecie mieć spokój 🖐️ Poza tym też jestem ciekawa co z wanną? :classic_cool:

ha ha :) w domu sa 4 lazienki. wanna poki co byla w jednej.... w pokoju goscinnym. no i niby to byla jej wanna ! :D on kupiona wstawil w swojej lazience. kiedys chcialam sie do niej przekonac. ale odkad z nia mieszkam zaczelam jej szczerze nienawidzic, jestem dla niej mila, unikam jej.siedze w swoim pokoju zeby jej nie wadzic a ta glupia malpa mowi mojemu ze jestem zlosliwa bo nie wsuwam garnka do konca pod stol albo bo kiedys niechcacy moj laczek lezal na jej!!!! mam dosc