Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamka 2

Politowanie

Polecane posty

Gość lamka 2

Witam, mam taka watpliwość czy jezdzic do pracy rowerem czy nie, gdyz moi sasiedzi ęą patrza na mnie z politowaniem wsiadajac do swoich wypasionych czesto fur. Co o tym myslicie, czy ktos z Was dojezdza rowerem jak ja?

Tyle że ty za kilka lat będziesz miała świetne nogi i tyłek, a one będą tłustymi pokrakami. Pomyśl o tym ;]

Gość lamka 2
własnie o to chodzi. Zamierzam jezdzic do poznej jesieni. No ale to nie zmienia faktu, ze damulki mnie wkurzają.

Gość Lammm
A ile masz przerzutek w tym rowerku ?

Gość lamka 2
3 z przodu, 7 z tylu, a to cos zmienia?

Gość Lammm
Ustawiaj je dobrze i nie marudź ;)

ja jeżdzę codziennie 3 litrową furą 1 km do pracy , i mam niewydolność krążeniową kończyn dolnych

nie mogę się rano zwlec i zawsze biore fure , poza tym dziecko ma ciężką teczkę , dziecko też sie nie może zwlec....lipa

Gość nickonicko2010
przynajmniej masz zapewnione lepsze niż oni zdrowie i kondycje dzięki jeździe na rowerze:) ... http://skocz.pl/ciuchy2010

płacę za paliwo żeby jeździć do roboty samochodem chociaż mam niedaleko , a do domu kupuję rower stacjonarny żeby się ruszać....

Gość lamka 2
Witajcie ponownie, przepraszam, ze tak przerwalam rozmowe, praca. Propozyszyn jezdeznia w mimi bez majtek raczej nie przypadla mi do gustu ale wsukience to jezdze i nawet bardzo lubie do tego koszyk na rowerze i wygladam jak rasowa rowerzystka ;) Czyli mowicie zeby sie nie przejmowac i jezdzic dalej? Ja juz po krotkiej jezdzie zauwazylam, ze mi sie ujedrnily posladki. Germanotta ja tez mam problem z wstawaniem, ale zapieram sie i 5 min po wstaniu juz jest ok, no ale faktycznie gorzej z dzieckiem. Lamm a jak dobrze ustawic przerzutki hmm?