Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka, natolatki., d

dziewczyny moze wy mi pomozecie?

Polecane posty

dzieki za checi ale inne odpadaja, bylysmy juz w tylu sklepach ze az mi sie gotuje ze zlosci, ma byc ten i koniec zadne inne nie wchodze w gre niestety tak to juz dawno bym jej kupila bo mam dosyc szukania plecaka przez pare tygodni

Gość na allegro nie ma
no to powodzenia ale jak dla mnie to głupota biegać od tygodni po sklepach i szukać plecaka nie mając wcale pewności że jest w ogóle dostępny w sprzedaży. Córka nie ma 3 lat więc powinna zrozumieć, że są rzeczy niewykonalne. I do takich należy kupno wybranego plecaka.

Gość w ten sposób uczysz ją
że za wszelką cenę będziesz spełniac jej zachcianki, zaciśniesz zęby, ale spełnisz to, czego ona oczekuje. Powiedz jej, że może sobie wybrać inny, albo pójdzie do szkoły ze starym (ewentualnie odziedziczonym po starszym rodzeństwie/znajomych). Niestety - takie jest życie, że nie zawsze dostaje się to, co się chce. I lepiej dziecko tego uczyć od małego, bo inaczej za parę lat będziesz miała duży problem - będziesz utrzymywać pasożyta z mega wymaganiami, bo przecież jej się wszystko należy, bo tak ją przyzwyczaisz.

Córka ma 15 lat, idzie do drugiej klasy, obiecalam ze poszukam tego plecaka i chce dotrzymywac obietnic, starym nie bede jej straszyla przeciez.

dziekuje , pokaze corce moze przystanie na taki plecak :) chociaz dalsze linki mile widziane

Gość hstghtrst
Najlepiej to napisz do sklepu nike z produktami nike lub do samej firmy i się zapytaj czy istniałaby możliwość kupna takiego plecaka albo ewentualnie gdzie go można nabyć. Ja szukałam też pewnej rzeczy i po prostu napisałam do samej firmy i podali mi adresy sklepów gdzie tą rzecz mogłam nabyć :)

Gość na allegro nie ma
napisz do przedstawiciela firmy Nike w PL i prześlij fotkę, zapytaj z jakiej kolekcji to plecak i gdzie można go kupić, albo czy w jakiś sposób oni ie mogliby ci go spr5zedać.

chyba tak zrobie, bo innego wyjscia nie widze niestety a tylko pare dni zostalo do wrzesnia wiec musze sie sprezyc, bo jeszcze inne rzeczy sa do kupenia

up

Zrób tak jak dziewczyny radzą -napisz do firmy i już. A swoją drogą podziwiam Ciebie że tyle latasz z plecakiem.Masz trochę nauczkę na przyszłość że nie obiecuję się czegoś ,czego nie można zawsze spełnić.I trochę współczuję bo jeśli już teraz spełniasz takie "drobiazgi" na łeb na szyję to co będzie później ;)

blad juz dawno popelnilam, cora zawsze jedynaczka, zawsze miala co chciala od roku ma siostre i tym bardziej ma wieksze zachcianki i probuje jej zrekompensowac ten czas ktory poswiecam malej.

Gość karac karac i rozmawiać
czym ty jej chcesz zrekompensować czas poświęcany małej? Rzeczami materialnymi? No to współczuje braku wyobraźni. Chcesz jej zrobić przyjemność to idźcie na lody, do kina, na spacer tylko we dwie. Obejrzyjcie fajny film w tv zajadając solone orzeszki, pomalujcie sobie paznokcie. Pobądźcie razem. Uczuć i zainteresowania się nie kupi. Nie tędy droga mamusiu.

moze nie tedy droga ale chodzenie w tym wieku z mamusia to wedlug mojej corki "obciach" jak dostaje co chce jest przynajmniej szczesliwa

Gość karac karac i rozmawiać
do czasu. Kiedyś poprosi o coś czego nie będziesz mogła spełnić i wiesz co ci wtedy powie? że jej nie kochasz i nigdy nie kochałaś i że małą jest dla ciebie ważniejsza. Współczuje bo prędzej niż myślisz usłyszysz te słowa.

no niestety musze napisac do firmy i moze bedzie a jak nie to wtedy sie pomysli,