Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalala lalalala la

jak odmowic matce czulosci?

Polecane posty

witam, zwracam sie do was z takim problemem, wlasciwie nie jest on moj tylko mojego chlopaka, ale nie wiem jak sobie z nim poradzic. chodzi o to, ze matka mojego chlopaka, on ma 27 lat dalej chcialaby sie do niego przytulac, zeby podchodzil do niej i ja pocalowal, daje mu rece do calowania, mowi zdrobniale i czasem takim glosem jakby mowila do pieciolatka. on nie ma na to ochoty i jej o tym mowi, ale ona tego nie rozumie i uwaza ze on tylko przy mnie sie wstydzi, najczesciej jej zachowania sa wlasnie przy mnie, tak jakby chciala wzbudzic zazdrosc we mnie, np czasem klepnie go po tylku i mowi, ze ona jest jego matka i moze, przy mnie mowi ze kobiet mozna miec duzo a mamusie ma sie jedna i trzeba ja kochac, i czesto np jak cos jemy to mowi np a mamusi nie dasz itp. on nie lubi jej zachowan i sie nie dziwie, po prostu w pewnym wieku ludzie nie czuja potrzeby miec takiej bliskosci z matka, teraz do mnie sie przytula, mnie caluje i wydaje mi sie ze matka jest o to zazdrosna mimo ze juz dlugo jestesmy razem, dla mnie ta sytuacja tez zaczyna robic sie irytujaca, w koncu ma meza, niech idzie do niego sie przytulic czy pocalowac. co radzicie?

Gość Pastafarianka
to niech powie głośno i stanowczo: " Daj mi spokój Kobieto! marnujesz mi życie i zdrowie psychiczne!"

nie moze tak powiedziec, bo sie na niego obrazi i znowu uzna ze to przeze mnie. wydaje mi sie ze ona ze mna caly czas rywalizuje w pewien sposob. jesli chodzi o zakupy to tez z moim chlopakiem chce jezdzic, zeby on ja zawiozl, mimo ze maz siedzi w pokoju obok, a mi sie wydaje ze to ja z nim powinnam jezdzic, a ona z mezem. chyba taka jest kolejnosc