Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało latka

Jak liczyć tą miesiączkę?

Polecane posty

Gość mało latka

Miałam dopiero trzecią miesiączkę i nie wiem jak liczyć ile ma dni. Przez ostanie 2-3 dni mam już tylko takie brudzenie i na wkładce nic nie zostaje, tylko przy wizycie w wc. Czy to też mam liczyć jako @ ?

Gość plamienie już się nie liczy
tylko konkretne krwawienie.

Gość www.npr.pl szukaj

Gość a do czego
Ci to potrzebne? Chcesz już próbować seksu bez innego zabezpieczenia, na tzw. dni "niepłodne"? Dziecko opanuj się, bo zasrasz sobie całe dalsze życie. Długość cyklu liczysz od początkowego krwawienia do początkowego krwawienia w następnym miesiącu. Długi cykl np. 30 -dniowy jest korzystny w przypadku tzw. "kalendarzyka", więcej na temat możesz znaleźć w necie pod hasłem "fizjologia i filozofia seksu"

Gość mało latka
Do ostatniej osoby: wiesz co, na mózg ci chyba padło :o Dlaczego mnie od razu objeżdżasz? Jakbym była nie wiadomo kim :o Po prostu chcę wiedzieć jak to liczyć. Niepotrzebne mi to do żadnego seksu :o Opanuj się i swoją wyobraźnię

Gość a do czego
widzę, że jesteś rezolutną dziewczynką, zatem przepraszam za nietaktowny język, niemniej zaglądnij do proponowanego tematu w necie. Przyda nie przyda się, ale warto wiedzieć, bo przecież za kilka lat wejdziesz w życie dorosłych.