Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bezsilna21

pokochalam kolege mojego faceta

Polecane posty

czesc.mam problem taki ze jestem z facetem od 2 lat ale w naszym zwiazku roznie bywa ale ostatnimi czasy jest coraz gorzej facet wychodzi przychodzi kiedy mu sie chce wiecznie ma o cos pretensje, jakis czas temu poznalam jego kolege i wlasnie kiedy sa chwile ze moj facet jest gdzies tam ja rozmawiam z tym kolega i wiem ze nic nie powie on rowniez ma dziewczyne ale widze ze tez patrzy na mnie inaczej z dnia na dzien mam ochote widywac go caly czas ostatnio na jednej z imprez bylismy lekko wszyscy wcieci moj facet ciagle siedzial z kumplami a ja pomagalam temu koledze przy stole i poroznosic alkohol bylo go duzo wiec stwierdzilismy ze trzeba reszte schowac narazie do piwnicy ja wzielam skrzynke ion tez postawilam ja w tej piwnicy a kolega druga skrzynke za mna gdy chcialam sie obrucic potknelam sie o nia i wlecialam wprost w jego ramiona spojrzelismy sobie w oczy i zaden nie wydusil ani slowa prawie sie pocalowalismy ale jednak cos nas powstrzymalo gdy chcialam juz wyjsc potknelam sie o prog i tym razem on wlecial na mnie lekko klepnol mnie w tylek i powiedzial chodz idziemy usmiechnol sie uroczo mialam ochote tam zostac pozniej za kazdym razem szukal kontaktu zeby sie zblizyc przy rozkladaniu talerzy on stawalza mna i lekko sie tulil udajac ze cos tam przestawia pozniej robilismy sobie zdjecia mam uczucie ze sie w nim zakochalam ale nie wiem co robic ta sytuacja nie pozwala mi zasnac spokojnie bo boje sie ze przez sen powiem cos a moj facet to uslyszy prosze pomozcie nie moge sie nikomu zwierzyc bo ludzie sa tacy ze mieli by potem o czym gadac z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować