Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frteiyjkhglgdmnhgf,.hkn

Obrzezanie

Polecane posty

Gość frteiyjkhglgdmnhgf,.hkn

Właśnię się zastanawiam nad pewnym zabiegiem otóż mam 16 lat i bardzo chce miec obrzezanego ale nie wiem jak o tym powiedziec rodzicom bo sie wstydze i boje jak na to zaragują. A może lepiej poczakacz aż sie usamodzielnię . A dodam że bardzo mi się podobaja obrzezane i tez chciałbym miec takiego.

Gość NEIN
i wyglądać jak żyd? To takie fajne?

Ja mam taki sam broblem też bardzo chciałbym miec obrzezanego i też nie wiem jak o tym powiedziec rodzica tylko że ja mam 15 lat

gdzieś czytałam, że obrzezani dłużej mogą no jest to higieniczne jak facet obrzezany ?

sam sie obrzezaj :p co to naciąć skórę :p albo obaj sie umówcie i jeden drugiego obrzeza :D

Gość asasasasasa
stulejka.com tam sobie poczytaj

Gość Auroton
wiesz jaki to jest ból...a właściwie to czemu chcesz go obrzezać...to jest tak jak ściąć kogoś o głowę

Gość asasasasasa
dupa nie ma zadnego bólu jeden zastrzyk 40 minut zabieg 3 tygodnie dyskomfortu

Gość Auroton
mam 17 lat i nigdy nie dałbym sobie tego zrobić...

Gość NEIN
A wiesz, że obrzezanie uniemożliwia masturbację? Właśnie dlatego żydzi to robią, żeby nie kusiło. Niektórzy żydzi praktykują też obrzezanie kobiet. Polega to na usunięciu tego co wystaje.

Wiem że to ponoc bol ale ze znieczuleniem nie czuc bólu. A chce miec obrzezanego ponieważ uważam że taki penis jest ładny .

Gość Auroton
i co z tego że mam 17 lat??? ty na pewno masz najwięcej się do wypowiedzenia jako kobieta...

A i mam na dodatek dosc długiego napletka i to wyglada jak stulejka. A to nie jest stulejka.

Gość Auroton
wiesz to co zrobisz ze swoim małym należy tylko do ciebie więc twoi rodzice nie powinni miec nic do gadania...mogą najwyżej wyraźić swoje zdanie na ten temat

mój chłopak został obrzezany w wieku 32l. i uważam, że teraz przyrodzenie nie dość, że prezentuje się lepiej, to jest higieniczne i praktyczniejsze :P:P (byłam z nim przed i po obrzezaniu) także polecam każdemu mężczyźnie, ale ból i dochodzenie do siebie po zabiegu to już inna historia. Rekonwalescencja trwa od miesiąca do pół roku, w przypadku mojego chłopaka było to pół roku. Szwy zeszły po około 2tyg. z tego, co pamiętam. Chodziło mu się ciężko przez kilka dni, potem to minęło, ale bielizna, dżinsy, odzież ogólnie podrażniały skórę. Nie było łatwo, ale jak sam stwierdził mój facet - warto było.

ciemność widze ciemność :D Kopernik też była kobietą :D

Gość Auroton
możliwe że sama nie masz 18 a się mądrzysz autor tematu jest nawet młodszy od mnie...a jak jesteś taka mądra to mnie wywal z tego forum