Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może jednak

może jednak?

Polecane posty

Gość może jednak

witam :) moje cykle są 33-34 dniowe, w ostatnim cyklu 21 dnia miałam strasznie silne kłucie w dolnej części brzucha-lewa strona (stałam zgięta w pół i nie mogłam ani usiąść, ani się wyprostować, trwało to ok. pół godziny), 29dc pojawiło się mega skąpe krwawienie, później przez 4 dni było brunatne plamienie (uznałam to za miesiączkę). Tydzień później zaczęłam się kiepsko czuć, mdliło mnie, miałam zawroty głowy. W nocy z czwartku na piątek miałam biegunkę (bez bólu brzucha), strasznie mnie mdliło i wszystko podchodziło mi do gardła. Od tego czasu ciągle mnie mdli, ale już delikatniej i nie cały czas, mdlłości pojawiają się zazwyczaj około południa, wieczorem przechodzą i później w nocy mnie męczą. W sobotę rano zrobiłam test-negatywny. Czy jednak mogę być w ciąży, a test by jej jeszcze nie wykrył? Jeżeli to ciąża, to byłby to początek 7 tygodnia licząc od daty ostatniej miesiączki.

musze Cie zmartwic ale nie sadze w takim czasie test musi byc pozytywny bo beta wynosi duuuzo wiecej niz testowe 25.

Gość może jednak
w piątek mam wizytę u ginekologa; nie musisz być zgryźliwa!

tydzień ciąży mlU/ml 3-4 ----------- 9 - 130 4-5 ---------- 75 - 2600 5-6 --------- 850 - 20,800 6-7 ------- 4,000 - 100,200 7-12 ---- 11,500 - 289,000 12-16 ---- 18,300 - 137,000 16-29 ----- 1,400 - 53,000 29-41 ------- 940 - 60,000 To mowi samo za siebie

Gość może jednak
dobrze, wiem jakie są normy hcg itd... ale należałoby wziąć pod uwagę to, że chociażby owulacja mogła wystąpić później, prawda?

Gość może jednak
jak kobieta przez 2 lata stara się o dziecko, to łapie się wszystkiego, każdy inny objaw przemawia za ciążą... pewnie znowu niepotrzebnie się łudzę...

Gość ciezarowkaa25
wątpie - raczej wyszukujesz objawy - ja w 26 dc miałam już bete powyżej 200 i test pozytywny - w takim tygodniu wyszedł by choćby blady - a jak ci się owu przeuneła to musiałaby starsznie się przesunąć

mogla i moglo to byc wlasnie wtedy kiedy bolalo ale od tego czasu bylo krwawienie moglo byc skape bo cykl byl krotszy ale od tego czasu nie ma sily zeby test nie wychwycil ciazy ja mialam pozytywny 4 dni przed @ dokladnie 12 dni po owulacji przykro mi ze sie nie udalo znam ten bol staralam sie 8 miesiecy.

Gość może jednak
chyba nie jest mi dane zostać mamą :(

a moze ten test byl jakis felerny? Poczekaj do piatkulekarz zrobi usg to bedziesz na 100% wiedziala. zycze powodzenia

to ja iwesz to po co sie glupio pytasz na forum???????????????????????my ci nie pomozemy przeciez lekarzami nie jestesmy ale jak tyle czau nie masz okresu to samo za siebie mówi ze trzeba isc do lakarza logiczne i nie jestem zgryzliwa pisze tylkojakie sa fakty.

moze jednak na tym forum widacile kobiet nie moze zajsc w ciaze a powiedz badaliscie nasienie bo to naprawde pierwsza rzecz ktora powinno sie zrobic bo nie watpie ze ty jestes pod opieka ginekologa.

Gość może jednak
sama długo się starasz, a taka przykra potrafisz być! Mąż miał badanie, to ja mam problemy... do brak słów, przecież pisałam, że miałam krwawienie-czytaj ze zrozumieniem!