Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramentowa....

spotykam się z bardzo przystojnym facetem, ale

Polecane posty

Gość atramentowa....

wkurwia mnie jedna rzecz. Inne dziewczyny tak się na niego gapią, że aż szlag mnie trafia. No po prostu nie można wyjść z domu, bo na ulicy się za nim oglądają :O na imprezach kleją się do niego, a mnie udają, że nie widzą :O to jest okropnie irytujące. Tym bardziej, że ja jakąś pięknością nie jestem, jestem raczej przeciętna, chociaż nie brzydka.

hehe zazdroszczą ci i tyle. Każda z nich chcialaby go mieć. ale wiesz co je różni? To, że on jest z toba i kocha ciebie a nie te puste lale... ;)

Gość ile macie lat?

jakim cudem przystojny facet zainteresował się przeciętną laską???? jest aż taką ofiarę że sama go poderwałaś?

Gość atramentowa....
Ja mam 23 lata, a on 25. Kocha mnie, a przynajmniej tak mówi. Te inne dziewczyny go nie interesują, ale mnie denerwuje jak się tak na niego gapią :( czuję się wtedy niepewnie

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
tylko sie z nim nie rozstaj, ja kiedys bylam w podobnej sytuacji i nie chcialam sie z nim spotykac bo czulam sie jak szara myszka przy nim a on teraz ozenil sie z takim pasztetem ze glowa mala maja 2 dzieci i z tego co wiem sa bardzo szczesliwi

Gość dfgdf
jak to czujesz sie niepewnie? chyba masz niskie poczucie wlasnej wartosci:) ja sie innymi kobietami nie przejmuje, naprawde;) tez czasami patrza sie na mojego faceta ale niech sie gapia-tylko tyle mogą:P jestem jaka jestem, ale wiem ze jestem najpiękniejsza dla mojego faceta i Ty dla swojego tez:) a innymi kobietami sie nie przejmuj, no bo szkoda Twoich nerwów:)

Gość atramentowa....
czuję się niepewnie, bo jak już wspomniałam, nie jestem piękna. Jestem przeciętna. Boję się, że penwego dnia jakaś piękność rozkocha w sobie mojego faceta. Ufam mu, ale tak to prawda, mam niskie poczucie własnej wartości. Czasami w ogóle się zastanawiam jak tak przystojny facet mógł pokochac taką przeciętniaczkę. Próbowałam zmienić nastawienie, ale nie potrafię :(

wiesz co mowia.... piekna na kochanke ,przecietna na zone..... tak mowia....ponoc

nie wszystkie piekne sa takie. pytanie co masz na mysli mowiac piekna. dla mnie synonimem tego slowa nie jest solara tipsy i mini np. wole naturalnie sliczne kobiety....ktore nie musza inadrabiac tapeta i wyzywajacym strojem

Gość dfgdf
autorko ale zrozum ze dla niego jestes piękna, najpiękniejsza:)