Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzna

Jak boli porod ???

Polecane posty

Gość luzna

jaki to bol dla was ???? ja sie wypowiem jako pierwsza - to tak jakby wysrac arbuza

Gość rozumiem że nigdy nie
rodziłaś - bo to nie tamtędy :)

każda która mi mówiła to twierdzi, że najgorsze są bóle od krzyża, jakby ktoś żelazkiem gorącym prasował a z brzucha nic. Na necie są filmiki z porodu i się dziwiłam, że aż tak dużo krwi nie ma

Gość wlasciwie to nie da sie tego
do niczego porownac.dla mnie najgorsze bylo czekanie na koncowe rozwarcie,samo parcie przy tym to pestka...

Gość luzna
rodzilam a ty nie rozumiesz przenosni, wiem ze nie tamtedy

Gość krwi nie ma a
wyjscie to nic, najgorsze bóle krzyzowe, nasilenie podobne do rodzenia kamieni nerkowych lub niewyobrazalnie silnej miesiaczki. Ale szybko mija, wiec do przezycia

Gość rozumiem że nigdy nie
"przenośni" ? Osobiście porównałabym to do bardzo silnych bóli miesiączkowych. U mnie te najgorsze bóle parte trwały chwilę. Za trzecim takowym urodziłam. I zdziwiona byłam że tak krótko, bo chudzina straszna jestem :) Krwi nie widziałam, bo chyba żadna rodząca tego nie widzi. Najbardziej niekomfortowe było szycie po nacięciu

Gość luzna
dla mnie parte i szycie najgorsze

Gość eee co by tu dodać...
mam dwie córki :) przy pierwszej czytałam książkę.... pielęgniarki mnie sobie pokazywały :) :) he he mam wysoki próg bólu... ale przy drugiej miałam bóle krzyżowe i to cała róznica między tym jak jedna mówi nie boli a druga to był koszmar.... no to ten drugi poród nie był fajny... :( nie pamietam jednej wizyty z lekarzem w moim pokoju bo byłam nieprzytomna. a rodziłam... pierwaszą 12godź. a drugą 17 życzę powodzenia... :) przyszłym mamom, człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma