jakajaka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 mialam dostac dzis okresu, wowczas od samego rana mam brazowa wydzieline a okresu ani widu ani slychu, nie wiem co jest grane, pierwszy raz zdarzylo mi sie takie cos:( zazwyczaj brazowa wydzieline mam na sam koniec okresu ale jest jej niewiele nie wiem co mam o tym myslec dodam jeszcze ze od okolo 2 tyg mialam chyba zapalenie pecherza bo czulam parcie i jak sikalam to jakby mnie zyletkami cieli a ostatnio nawet krwia sikalam ale na razie jakos samo pzreszlo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Sierpień 23, 2010 Z zapaleniem pęcherza nie ma żartów musisz iść do lekarza samo nie przejdzie a będzie nawracać. być może od tego spóźnia Ci się okres. ale do lekarza musisz iść jak najszybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakajaka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 czyi gin potrzebny? ale w czwartki moj gin przyjmuje a pewnie juz dostane okres i mnie i tak nie zbada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Sierpień 23, 2010 bardzo potrzebny. zapisz się a jak dostaniesz okres to się zapiszesz na inny termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina170 0 Napisano Sierpień 23, 2010 no wlasnie. moze to przez to nie amsz okresu albo masz taki uplaw a nie inny. jesli wszystko okaze sie w porzadku to mzoe trafil ci sie pusty miesiac- ciesz sie :P tu tez nie amsz sie czym martwic, bo taki pustak trafia sie ponoc co4 kobiecie. mnie sie nie trafil nigdy, a szkoda ( miesiac spokoju :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakajaka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ale brzuch mnie pobolewa na okres juz od rana ja sie boje ze moge byc w ciazy:O wiem, moze i schizuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakajaka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 dzisnawet przeczytalam ze takie uplawy to znak, ze macica sie oczyszcza na poczatku ciazy:O nie wiem czy to prawda czy nie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach