Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenkaaaaa

C o zrobic jesli nie ma sie zaufania do faceta?

Polecane posty

Gość Malenkaaaaa

Kiedys zdarzalo sie ze moj chlopak ktorego bardzo kocham i podobno On mnie tez sciemnil tak ze do tej pory nie mam do niego zaufania az takiego ja kna pocztku pomimo tego ze bylo to 2 lata temu..;( Byla taka sytuacja ze rozstalismy sie na jakis tydzien w sumie bez powodu... Napisal esa ze to koniec.. Potem spotkalam jego przyjaciela na miescie i spytalam czy cos o tym wie< z tym przyjacieelem bylam przed moim>,,, Powiedziala ze jakas laska przyjechala na dzielnice tam do nich i niby sie mojemu spodobala. .Nie wierzylam w to bo wiedzialam ze lubi duzo barwic i dalej mu sie podobam i w ogole... jednak z innych zrodel dowiedzlalam sie ze ona leci na mojego... i kiedys jak mieli 15 lat byli ze soba;/... ale co to za zwiazek za smarkacza... pogodzilam sie z nim bylo cudowienie . Jakis tydzien pojniej powiedzial ze jedzie z kumplem do cieszyna czy moze i bardzo mnie kocha..:) mial sie odezwiac jak bedzie na miejscu napial eska e dojechali teskni i caluje.. jakis czas pozniej dowiedzialam sie od mojego bylego ze byl z nim z taka ich kumpela i ta laska wlasnie ktora byla jeej przyjaciolka na takim zalewie.. Niby bal mi sie powiedziec o tym zebym sie nie wkurzyla ale niby nie wiedzial ze ona pojedzie..;/bo byl umowiony z nim i ta kumpela...a ta nie miala rzekomo co z nia zrobic

Gość Malenkaaaaa
tak ale teraz wszystko jest wporzadku nie zawodzi mnie ani nic.. tylko tak sprawa wciaz nie daje mi spokoju i pomimo tego ze nie chce sie nad tym glowic i w ogle .... Chcialabym zapomniec

Gość Malenkaaaaa
... ehhj nigdy nie wybaczylabym zdrady dla mnie to jest najgorsze co moze byc;(... Tamta laska co sie na niego napalila jeszcze do niego dzwonila popierdolona..;/... tapeciara .. powiedzial jej zeby dala mu spokoj i ze nie dawal jeje nr i nie zyczysobie z nia kontaktu bo przez nia mu sie zwiazek dupcy bo sciemnia nakolo ..

Gość no to masz niby problem

Gość Malenkaaaaa
Mam.. bo to nie a mi spokoju do konca zycia jak bylo naprawde... Kocham go i orpcz tamtego zadnego cyrku mi nie zrbil..

Gość Malenkaaaaa
a najgorzej jest mi to przezyc bo nie jestem pewna siebie... ita sytuacje podswiadomie odbieram jako to ze ktos byl lepszy..;( .. Moj caly czas powtarza mi ze jestem piekna madra i jak bardzo mu sue podobam..ale to nie wystarcza.....

Gość Malenkaaaaa
czy byl tos w podobnej sytuacji?

Gość Malenkaaaaa
prosze..........:(

Gość Słodka tajemnica
W bardzo podobnej byłam. Stracilam zaufanie do swojego faceta (jestem z nim obecnie 5 lat) a to co się stało mimo, że minęły od tego czasu już 3 lata pamiętam do dziś i w każdej kłótni mu to wypominam. Na fotce zagadała do niego jakaś obca laska, zaczął z nią sobie pisać i pisać... aż rozmowa przeniosła się na gg, podał jej swój numer... No i jego pech chciał, że go na tym w porę przyłapałam... Oczywiście wywaliłam z domu, nie chciałam widzieć na oczy, kłamał, wypierał się, ale był bez szans bo miałam dowody:) Potem dłuuugo prosił o wybaczenie, w końcu się zlitowałam, niby wybaczyłam, ale nie zapomniałam... On w p[rawdzie zmienił się po tym wydarzeniu nie do pomyślenia, żadnych więcej wyskoków nie miał, ale moje zaufanie zostało naduzyte i do dziś myślę czego oczekiwał od niej... Jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną, a ona była przeciętna.... On mi tłumaczy, że sam nie wie o co mu chodizło, że chciał tylko pogadać.. Nie wiem czy wierze... grunt, że się zmienił...Ale i tak nigdy mu tego nie zapomne!

Gość Malenkaaaaa
.. rozumiem ze Tobie rowniez bylo ciezko... niby zwykle pisanie ale jednak boli...;(.. ja wlasnie niby czuje sie przecieztna:( a inni gadaja ze jestem ladna jednak nie potrafie dostrzec w sobie tego potencjalu.. czuje sie bezradna w swoich kompleksach.. czasem jak sie wystroje jestem dumnas z tego jak wygladam ale tak na codzien?;/ nie,,,

Gość Malenkaaaaa
ja wlasnie tez nie zapomne.. bo to strasznie bolalo... On niby to zrozumial ze moglam to inaczej odebrac <gorzej> niz bylo naprawde.. jestem cholernbie zazdrosna o niego i podobno czasem wyolbrzymiam....

Gość Słodka tajemnica
może toche wyolbrzymiamy.. Sama nie wiem.. Może dokonujemy nadinterpretacji.. Ale jak się nie wkurzać skoro ja go nigdy nie okłamałam nawet w najmniejszym stopniu, a on....