Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hohohoh nie takie progi dla cb

a6w zaczynamy razem ? ;) czy dobrze ja wykonuje ?

Polecane posty

Halo ?

Śpiuchy jedne wstawać ! :D

Up

up :P

Gość malina3426t555
ja jezdem :P na co najbardziej odzdzialywuja te cwiczenia? I to sie robi tak ze np. jest pierwsze cwiczenie jedna noga w gorze 3 sekund i tak 3 razy i potem druga tez 3 razy , 3 sekundy? I potem 2 tak samo , 3 ,4, 5 , 6 tak ??? proszę o szybką odpowiedz bo zaczynam cwiczyc:D

to fajnie :)

nie to nie na jedną nogę tylko ogólnie 6 razy na dwie nogi :) nie 12 tylko 6 i to na dwie nogi. Rozumiesz ? :)

w skrócie : przez 1 dzień wykonujesz 1 serię czyli tylko 6 ćwiczeń na kazde wypada 6 ''podniesien'' :P

Gość malina3426t555
czyli 6 razy po 3 sekundy na jedna noge i potem na druga tak samo i nastepne cwiczenie?? Czyli na dwie nogi to daje 12 razy..

te ćwiczenia oddzialowuja ogolnie na brzuch, ładnie go wyrzezbia, wyeksponuja, uwidocznia miesnie jednym słowem brzuszek stanie się silniejszy i będzie miał piękny kształt z wyeksponowanymi mięścniami, albo przynajmniej podkresla zarysy miesni :P Te ćwiczenia są na mięśnie brzucha i wyrzezbienie sylwetki... Mojego brata kolega też doszedł do 42 dnia i jak robił ćwiczenia to płakał z bólu :P bo tych powtorzen wychodzi okolo 450 :D

Yyy, na dwie nogi 6 ćwiczeń tak jakby na jedna wypadalo 3 :) Podnosisz na zmiane nogi i tych podniesiec ma byc 6 :)

Yyy na dwie nogi 6 razy, tak jakby na jedna wypadalo 3 :) Podnosisz na przemian nogi raz jedna raz druga i tych podniesiec w kazdym cw. ma byc 6 :)

podnosisz na przemian nogi raz jedna raz druga i sobie liczyc 1 podniesienie, 2 podniesienie,3.. 6 podniesienie i juz zaczynasz robic 2 ćwiczenia :)

Gość malina3426t555
no to czyli raz jedna noga 3 sekundy i potem druga 3 czyli wychodzi ze 3 podniesienia na jedna noge :P a na uda to nic nie daje ??

a raczej nie drugie tylko nastepne :)

obczaj na ta strone co ci podalam linka :P zjedz na sam dol i tam bedzie taka pani w zoltym stroju kapielowym i porownaj 1 zdjecie z 4 :D

widzisz roznice w udach ? :)

malinko jestes czy zabrałaś się za ćwiczonka ? :P Hmm Ja robię je wieczorem.. i wiecie co może się będzie śmiać, ale z rana brzuch jakby mniejszy niż normalnie, moze to tak psychika dziala, ale nie uwieraly mnie, az tak spodenki :P podobno po 3 dniach juz cos wiadac, a ja po 1, ze niby mam widziec, nie wiem, ale wytrwam do końca :D Kto ze mną ? Skutki uboczne ćwiczeń : ból brzucha - bolą mięśnie po wykonaniu ćwiczeń, przy 2 ćw. myślałam, że umre :D

robiłam a6w kilka razy, za pierwszym razem wytrzymałam 3 tygodnie, czyli równą połowę. mięśnie nie bolały za bardzo przy ćwiczeniach, ale powtarzanie tego wszystkiego było po prostu cholernie nudne. efekty niezłe, w pierwszym tygodniu widać różnicę, utrzymały się długo. ostatnio chciałam znowu zaczynać, ale kiedy poruszyłam ten temat przy znajomych chłopakach, stwierdzili, że wolą dziewczyny z tłuszczykiem na brzuchu niż z umięśnionym, więc dałam sobie spokój.

a ja nie lubie tłuszczu na brzuchu, a koleżanki się z takich śmieją :o Wole mięśnie, a co ma do tego chłopak ?! Niech spada jak mu sie nie podoba nie dla niego żyje :P

U mnie pewnie miesni nie bedzie, a wiec nie przesadzajmy, ze wielkie halo sie stanie, ale ladnie mi podkresli brzuszek :)

po prostu chciałam zrobić niespodziankę chłopakowi, kiedy był na wakacjach. skoro i tak by mu się nie spodobało, to nie było sensu zaczynać. brzuch robi się płaski, kiedy nie je się wieczorem i nie przesadza podczas dnia. przynajmniej na 3 godziny przed snem nie jem już nic, a rano mój brzuch jest niesamowicie płaski. im dłużej tak robię, tym lepiej wygląda ;)

U mnie już to nie działa jestem non=stop na diecie, a wiec jesli chcesz odwiesc mnie od planu wykonania calej a6w, bo zazdroscisz, bo tobie sie nie udalo wykonac calej to nie moja wina :P OJ Boże.. bo twojemu chłopakowi sie nie podobalo to nie znaczy,ze mojemu sie nie spodoba, bo go to kreci, a wiec zmykaj i daj spokój z takimi komentarzami :P

malinka napisz jak tam po ćwiczeniach :D

wybacz, jeśli odniosłaś takie wrażenie, nie chciałam odwodzić Ciebie od a6w. pamiętam, jak sama się podniecałam moim brzuchem, po każdej serii stawałam przed lustrem i patrzyłam, czy widać już mięśnie ;) wtedy nie miałam faceta, teraz miałam szansę dowiedzieć się, jak to wygląda z drugiej strony. moi kumple i chłopak byli zachwyceni efektami, ale u mężczyzn, a część z nich zaczęło nawet ćwiczyć. kiedy powiedziałam, że też chcę, odradzili mi to. tylko rzeczywiście, każdemu podoba się co innego. ja już nie będę się w to bawić, ale jeśli masz jakieś pytania związane z ćwiczeniami, to pytaj.

Przepraszam to emocje jestem w nienajlepszym nastroju, ale tak to odebrałam i poczułam zniechecenie do motywacji ... ale jesli ci nie o to chodzi to przepraszam :)

Chętnie zapytam czy to prawda, że po 3 dniach są widoczne efekty ? :P

u siebie widziałam już w pierwszych dniach, więc pewnie tak ;) z tego, co czytam robiłam to inaczej - w pierwszym ćwiczeniu podnosiłam raz jedną nogę, raz drugą i to było jedno powtórzenie. łącznie 6 powtórzeń, 12 podniesień. wtedy nie było jeszcze filmików instruktażowych na youtube i nie do końca ogarniałam piąte ćwiczenie. nie robiłam "nożyc", tylko tak jakby 3 ćwiczenie, ale bez 3-sekundowego przetrzymania.

aha czyli dobrze robie na dwie nogi wypada 6 podniesiec, a nie 12 ? :) Ooo, a ja na nozycach nie przytrzymowalam 3 sek. Dzięki :)